Brad Pitt – despre zvonurile legate de sinucidere şi hotărârea de a apărea mai rar în filme

de Cristina Grigore în 17 Mai 2017
Un alt zvon este legat de scăderea sa drastică în greutate, pusă pe seama despărţirii de Angelina Jolie

Este unul dintre cei mai activi actori celebri de la Hollywood, cu roluri noi în fiecare an. Brad Pitt a dezvăluit însă, într-un interviu acordat Associated Press, că va încetini ritmul şi va trece în spatele camerelor de filmat, ca producător. Motivul ar fi familia sa. Pitt, care a divorţat de Angelina Jolie la sfârşitul anului trecut, este în căutarea unui echilibru între profesie şi copii.

„Simt că am mai îmbătrânit şi mă atrage mai mult acum partea de producţie, decât cea din faţa camerelor de filmat. Un film este un mare compromis şi te ia de lângă familie. Trebuie să fac cumva să am timp de amandouă. Nu că latura profesională ar fi mai puţin importantă, însă nu este mai importantă decât familia mea”, a spus actorul.

Pitt a comentat, de asemenea, şi zvonurile legate de o presupusă tentativă de sinucidere. „Nu am încercat să îmi iau viaţa. Este atâta frumuseţe în lume şi atâta dragoste, atât de multă dragoste de oferit! Aşa este viaţa… Copiii mei sunt totul pentru mine şi sunt concentrat pe siguranţa şi bunăstarea lor”, a spus el.

„Nu am secrete. Nu am nimic de ascuns. Suntem oameni şi găsesc foarte interesantă condiţia umană. Dacă nu vorbim despre asta, înseamnă că nu încercăm să devenim mai buni”, a mai arătat, într-un alt interivu, actorul.

Starul de 53 de ani a slăbit foarte mult în utima vreme – după cum a notat publicaţia britanică DailyMail, ce l-a surprins pe actor la începutul acestei săptămâni, înainte de a intra în studioul emisiunii lui Stephen Colbert. Însă schimbarea sa de look nu se datorează, spun apropiaţii, nici despărţirii de Jolie, nici vreunui rol viitor.

Actorul, care a recunoscut într-un interviu acordat revistei GQ că a avut ceva probleme cu alcoolul (a admis totuşi şi că scindarea familiei a fost un moment extrem de dureros), pare că a început să acorde o mai mare atenţie stării sale de sănătate. „Este într-o formă bună şi perfect sănătos”, este afirmaţia unei surse citate de HollywoodLife.com.

Pitt îşi promovează zilele acestea noul film, satira de război War Machine – în care joacă rolul unui comandant de elită american numit conducător al forţelor NATO în Afganistan; un personaj carismatic, transformat de media într-un superstar.

Sursa foto galerie - dailymail.co.uk.

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, Angelina Jolie, Stephen Colbert, War Machine

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells