Bond, Oberhauser (Christoph Waltz) și Lucia Sciarra (Monica Bellucci) în primul trailer Spectre

de Gloria Sauciuc în 29 Mar 2015
Spectre va intra în cinematografele noastre pe 6 noiembrie

Da, iată-l pe Daniel Craig aflat, încă o dată, pe urma unui mister, unul legat de evenimentele din Skyfall și de locul pe care, cândva, îl numea acasă. Într-un scurt flashback, îl revedem pe Mr. White al lui Jesper Christensen și mai avem câteva perspective și asupra celorlalte personaje, în special asupra tenebrosului rol al lui Christoph Waltz.

Așadar, ce știm cu adevărat despre acțiune? Iată sinopsisul oficial: „un mesaj criptic din trecutul lui Bond îl trimite pe urmele unei sinistre organizații. În timp ce M se luptă cu forțe politice obscure pentru a păstra în viață serviciul secret, Bond dă la o parte o întreagă înșelătorie pentru a scoate la iveală terifiantul adevăr din spatele lui Spectre.

La fel ca și Skyfall, ultimul Bond va avea o premieră în format IMAX, filmul fiind reconstituit digital pentru a fi proiectat, ca imagine și sunet, în acest format. Cu Sam Mendes regizor, filmul are un scenariu semnat de John Logan, Neal Purvis și Robert Wade, avându-i în distribuție și pe Ralph Fiennes, Ben Whishaw și pe Naomie Harris, în rolurile lui M., Q., respectiv Moneypenny, plus Waltz în rolul enigmaticului Oberhauser, cu Dave Bautista în rolul lui Mr. Hinx, cu Monica Bellucci - Lucia Sciarra, Lea Seydoux - Madeline Swann, Stephanie Sigman - Estrella si Andrew Scott ca Denbigh.

Filmul va ajunge pe marile ecrane din Anglia pe 23 octombrie, înainte de premiera românească din 6 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Monica Bellucci, Dave Bautista, Christoph Waltz, Naomie Harris, Ben Whishaw, Ralph Fiennes, Andrew Scott, Daniel Craig

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 29 martie 2015 19:24
Spectaculos teaser trailer-ul :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells