Black Widow şi Hawkeye, prezenţe importante în The Avengers 2

de Cristina Grigore în 26 Iul 2013
Joss Whedon modifică centrul de greutate din grupul Răzbunătorilor...

După anunţul făcut de Joss Whedon în cadrul Comic-Con legat de villain-ul celei de-a doua părţi a lui The Avengers, Ultron, echipa de supereroi a filmului a părut că nu mai este deloc în siguranţă. Mai ales datorită unei precizări a lui Whedon, care a spus că ar vrea să şi înlocuiască unele personaje cu altele.

Într-o declaraţie recentă, cineastul a spus că va face din Haweye un personaj important în The Avengers 2, ceea ce înseamnă probabil că este pentru ultima dată când îl vom vedea. Ce de la MTV. Com au preluat însă şi declaraţia ulterioară a lui Whedon, în care ţintea de această dată la Black Widow.

„Natasha va fi o prezenţă cu foarte mare greutate în sequel, pentru că vrem să ne concentrăm asupra acelor personaje care nu au în spate o franciză, deşi ea va apărea în Captain America 2”, a exlicat el. „Ea a fost pentru mine personajul cel mai atrăgător, pentru că nu este un supererou, este un spion. Iar asta în ochii mei o face extrem de interesantă. Ceea ce am pregătit pentru ea încă de la începutul filmului este demenţial”, a adăugat Whedon.

Lăsând la o parte partiturile excelente pregătite de Whedon pentru Hawkeye şi Black Widow – care pot însemna sau nu sfârşitul acestora – fanii supereroilor Marvel se pregătesc de alte două întâlniri importante: cea cu Scarlet Witch şi Quicksilver, pe care Whedon a declarat că îi va adăuga grupului în The Avengers 2.

 

Exploreaza subiecte similare:

Joss Whedon, The Avengers, The Avengers: Age of Ultron, Captain America: The Winter Soldier

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Părerea ta

Spune-ţi părerea
TheJesus pe 26 iulie 2013 10:25
E o greseala in titlu,Hawkeye nu Hawkye
cristi23 pe 26 iulie 2013 15:45
mai recent apar tot mai multe greseli........ce se intampla acolo??gramatica e dificila se pare.......
xerses pe 26 iulie 2013 11:06
Stie foarte bine Joss Whedon pe ce sa puncteze pentru a atrage.
ovidiu_mihailescu pe 26 iulie 2013 14:47
Mda... și în al doilea paragraf din articol, apare "Haweye". Foarte tare știrea asta scrisă pe genunchi A cam trecut timpul când se implicau profesioniștii...
"Lasă că merge și așa" ar trebui să fie deviza Cinemagia.

Andrey92 pe 26 iulie 2013 15:13
Pai si ce ? Nu merge ? De vina suntem noi ca le citim articolele cand sunt scrise de oameni cu parkinson.
cristi23 pe 26 iulie 2013 15:46
interesante informatii......abia astept filmul.......apropo oare ultron va fi intrepretat de un om sau va fi cgi??
vladimir84 pe 26 iulie 2013 16:47
Hawkeye si Black Widow au fost singurii 'supereroi' fara puteri magice. Trebuia sa se intample ceva cu ei in partea a doua ca altfel batea la ochi, nu?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells