Black Panther: Wakanda Forever, cea mai urmărită premieră Marvel de pe platforma Disney+

de Gloria Sauciuc în 10 Feb 2023
Black Panther 2 marchează un nou record al Marvel pe Disney+

Black Panther: Wakanda Forever a avut premiera în săli pe 11 noiembrie, filmul făcând o trecere rapidă la streaming după ce a ajuns pe Disney+ miercuri, pe 1 februarie. Black Panther: Wakanda Forever a devenit imediat cea mai urmărită premieră Marvel de pe platforma Disney+, scrie digitalspy.com. În film apar Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje, care luptă să apere Wakanda după moartea Regelui T'Challa.

Deși Disney nu a anunțat numărul de vizionări, o postare pe social media a anunțat că cel de-al doilea film din seria Black Panther ar fi reușit această performanță în primele cinci zile de streaming.

Continuarea vine după moartea prematură, de cancer la colon, a actorului Chadwick Boseman, în 2020, după o luptă de patru ani cu boala. Autorii filmului au confirmat că actorul nu va fi înlocuit, iar cel de-al doilea film din serie va fi despre locuitorii Wakandei.

Actrița din rolul Reginei Ramonda, Bassett, a făcut istorie în lumea Marvel după ce a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul Reginei Ramonda. Actrița, care a fost nominalizată pentru Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol secundar, este primul star din universul MCU nominalizată de către Academie.

În plus, continuarea în sine este cel de-al doilea film Marvel care primește o nominalizare la „Cel mai bun film”, primul Black Panther fiind celălalt. Filmul a primit șapte nominalizări în total, inclusiv pentru Costume, Producție și Coloană sonoră.

Vorbind despre asta, Bassett declara că a fost atrasă de forța personajului ei - Regina Ramonda - și că se simte recunoscătoare să fi fost nominalizată: „Este o dimineață specială, odată cu vestea nominalizării la Oscar”, declara Bassett. „Ceea ce m-a atras la fiecare dintre femeile pe care le- am jucat este forța, compasiunea, rezistența și tăria lor.”

Filmul rulează în cinematografele din întreaga lume și este disponibil în streaming pe Disney+.

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther: Wakanda Forever, Angela Bassett

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells