Black Adam: The Rock afişează un fizic musculos, îmbunătățit de efecte speciale

de Marina Florea în 9 Iul 2021
Este ultima săptămână de filmări pentru producția DCEU, ce va avea premiera în România pe 29 iulie 2022

Dwayne Johnson/The Rock a intrat în ultima săptămână de filmări la Black Adam, film ce marchează îmbrățișarea de către actor a universului DCEU/DC Extended Universe/Universul Extins DC. În timpul producţiei filmului, Johnson se distra în spatele scenei, postând pe net fie imagini din culise, fie anunţându-şi fanii despre programul lui de antrenament. Într-o nouă postare pe Instagram, Johnson a  publicat un close-up cu efectele speciale asupra corpului său deja musculos.

„La câteva minute după filmarea unei scene cheie pentru filmul nostru, Black Adam. Machiorul nostru, Bjoern Rehbein, aplică mici puncte albe pe anumite părţi ale corpului meu (inclusiv pe picioare) pentru ca echipa de efecte speciale să îmi recompună musculatura ce acţionează pe măsură ce BLACK ADAM îşi urmăreşte, cu furie, duşmanii. Este ultima săptămână de producţie şi muncesc din greu cu antrenamentul, cu dieta, şi cu pregătirea - cea mai grea parte din cariera mea pentru că a trebuit să îmi menţin acest aspect fizic timp de luni întregi, aspect care a ajuns la vârf în ultima săptămână - dar obiectivul nostru comun a fost să ridicăm ştacheta cu Black Adam. Pentru a putea prezenta antieroul acela pe care l-aţi aşteptat şi ştiu că îl doriţi. Ultima săptămână de producţie. Ierarhia puterii din universul DC se va schimb. Şi nu puțin”, a notat Johnson pe rețeaua de socializare.

„Ca majoritatea copiilor, am visat şi eu să fiu supererou”, continuă Johnson. „În copilărie, Superman era eroul meu preferat. Însă, după câţiva ani, mi-am dat seama că nu aş fi putut fi Superman. Eram prea rebel. Prea nebunatic. Prea opozant la reguli şi la autoritate. Cu toate astea, eram un copil bun cu o inimă bună - doar că îmi plăcea să fac aşa cum voiam eu. Acum, mai târziu, ca om matur, am acelaşi ADN din copilărie - visul de a deveni supererou s-a adeverit”.

Alături de Johnson, din distribuţie mai fac parte Pierce Brosnan în rolul lui Doctor Fate. Aldis Hodge în rolul lui Hawkman, Noah Centineo în rolul lui Atom Smasher, Quintessa Swindell în rolul Cyclone, şi Marwan Kenzari şi Sarah Shahi în alte roluri. Regia este semnată de către Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise, House of Wax).

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Black Adam 

Alte știri din cinema

The Whaler Boy câștigă marele premiu la TIFF 2021

Otto Barbarul a fost laureat cu premiul Zilelor Filmului Românesc

Lucasfilm îl angajează pe YouTuber-ul care a folosit efecte speciale pentru a îmbunătăţi filmul Mandalorianul

Shamook s-a alăturat studioului Lucasfilm ca Senior Facial Capture Artist

Atmosferă de basm la TIFF, alături de Persil

Cluj, 10 zile de artă, cu peste 170 de filme, expoziții și cineconcerte, sute de invitați speciali și mii de iubitori de film

Jungle Cruise/Croazieră în junglă, o aventură epică în junglă, un omagiu adus croazierei clasice de la Disneyland

Din astăzi, în cinematografele din toată țara

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells