Ben Stiller a dezvăluit ce diagnostic cumplit a primit în urmă cu doi ani

de Cristina Grigore în 5 Oct 2016
Actorul şi-a povestit experienţa cu boala care, nedepistată la timp, i-ar fi putut curma viaţa

În emisiunea radio Howard Stern Show, actorul Ben Stiller a mărturisit că în 2014, pe când avea 48 ani, a fost diagnosticat cu o boală „extrem de agresivă”, cancer de prostată.

Problema a fost depistată datorită medicului său personal, care i-a recomandat să facă periodic analize de sânge. După o astfel de analiză, pentru că nivelul său de PSA (Antigen specific prostatic) era foarte mare, a fost îndrumat către un urolog. Biopsia a venit cu necruţătorul rezultat. „În mintea mea, deja se derula filmul. Îmi imaginam propria înmormântare”, a mărturisit Stiller.

Actorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale laparoscopice, în urma căreia i-a fost extirpată tumoarea canceroasă. Vreme de trei luni de la intervenţie „am trecut prin tot acel mountain rousse prin care trec anual 180 de mii de bărbaţi din America”, a mai spus Stiller, care a primit apoi vestea bună, că este vindecat. Trebuie să-şi refacă însă, din şase în şase luni, analizele de sânge, pentru depistarea oricăror fluctuaţii de PSA.

Starul şi-a povestit experienţa pe site-ul medium.com şi a recomandat tuturor bărbaţilor să îşi monitorizeze atent starea de sănătate şi nivelul PSA, chiar dacă nu au ajuns încă la 50 de ani, nu au simptome şi antecedente de cancer de prostată în familie. „Eu nu făceam parte din grupul de risc. Dacă nu îmi făceam analizele, nu ştiam că sufăr de cancer şi ar fi fost apoi prea târziu pentru tratament”, mai adaugă el în articol.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Stiller, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 5 octombrie 2016 16:59
Ma bucur sa vad ca reusit sa invinga o astfel de boala.
zeno.marin pe 6 octombrie 2016 23:12
Emotinoant, induiosator, un adevarat model pentru noi toti.
N-am prins tot mesajul, am inteles bine, avea herpes?...
Imi dau lacrimile si mi se scurg pe linoleu... Trebuie sa ma opresc... Taiati, va rog, opriti filmarea...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells