Ben Affleck are încă şanse la Batman dacă îşi învinge dependenţa de alcool

de Cristina Grigore în 23 Aug 2018
Deşi s-a spus că pentru noul film Batman se caută un protagonist mai tânăr, regizorul peliculei nu a confirmat încă excluderea lui Affleck

Interpretul lui Batman, Ben Affleck, trece printr-o perioadă tulbure. După un recent tratament de dezalcoolizare – penultima internare a fost chiar în decembrie, anul trecut – actorul a fost surprins de paparazzi chiar în momentul în care primea o livrare de băuturi alcoolice, conform People.com.

Deşi unele surse apropiate starului susţin că acesta este cât se poate de concentrat pe programul de reabilitare, Affleck a declarat în mai multe rânduri că îi este foarte greu să facă faţă dependenţei sale. El s-a despărţit recent de Lindsay Shookus - o relaţie începută anul trecut – iar noua sa iubită este modelul Playboy Shauna Sexton. De altfel, spun publicaţiile de scandal, Sexton, şi ea o mare consumatoare de whiskey şi alte băuturi tari, se afla la reşedinţa actorului atunci când acesta a primit cutia cu alcool.

Dependenţa de alcool l-ar putea costa scump pe Affleck. Viitorul său drept Batman în următoarea producţie DC a fost sursa mai multor speculaţii în ultima vreme. La un moment dat, s-a spus că realizatorii au renunţat la star şi că au de gând ca viitorul film de sine stătător Batman să aibă în centru un actor mai tânăr, însă informaţia nu a mai fost confirmată de regizorul peliculei, Matt Reeves. Acesta chiar a ţinut să spună că a rămas în contact cu Affleck şi că filmul are totuşi o legătură cu Universul Cinematografic DC din care face parte şi supereroul jucat de Ben Affleck.

Site-urile de profil au speculat, în mai, după unele imagini ce sugerau că Affeck încearcă să-şi reintre în formă, că acesta se pregăteşte să îşi reia partitura din filmul lui Reeves. Mai este însă suficient timp pentru ca producătorii să se hotărască în ce direcţie o vor lua cu noul film Batman. Până atunci, Affleck trebuie să-şi învingă dependenţa de alcool şi să revină la forma fizică necesară Cavalerului Negru, căci filmările lui The Batman vor începe abia în primăvara sau vara anului viitor. 

Exploreaza subiecte similare:

Matt Reeves, Ben Affleck

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bica.bill pe 23 august 2018 11:19
Nu are nicio treaba cu Batman..... sa își vadă de alcool in continuare
spartacus pe 23 august 2018 15:17
”Bica.bill”, esti praf: dacă tăceai, filosof rămâneai... :))))))))
carmen_angelus_romila pe 23 august 2018 18:42
Speram ca actorul Ben Affleck sa lase deoparte alcoolul, dar pe de-alta parte ar fi interesanta evolutia unui "Batman" matolit, dar stii cum..., rau de tot!
bica.bill pe 24 august 2018 10:42
Râzi ca prostu Spartacus aka dickhead from dicksland, pun pariu ca ești mare fan mica sirena dacă îți place de Batfleck
dannnnn pe 24 august 2018 17:28
Tocmai a apărut o știre că s-a internat iar de urgență la dezalcoolizare. Ați cobit se pare.
Dimz pe 25 august 2018 15:27
Sa se termine odata cu mizeriile astea de super-eroi obositi si rasuflati. Au facut remake-uri la remake-uri, si reboot-uri la remake-uri. Au schimbat 100 de actori la un singur "super-erou".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells