Batwoman, din 15 octombrie pe HBO GO

de Cinemagia în 11 Oct 2019
Serialul o are în rolul principal pe Ruby Rose

Bazat pe personajele create de DC, serialul Batwomanva fi disponibil pe HBO GO. Primele două episoade vor putea fi urmărite pe 15 octombrie. Un nou episod va fi disponibil în fiecare săptămână, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Înarmată cu o pasiune pentru justiție și hotărâtă să spună ce crede, Kate Kane apare pe străzile orașului Gotham ca Batwoman, decisă să oprească criminalii din oraș.

Serialul, creat de Berlanti Productions în asociere cu Warner Bros Television, va fi disponibil pe HBO GO din 15 octombrie cu două episoade (următoarele episoade vor fi disponibile săptămânal)

Bazat pe personajele create de DC, Batwoman îi are în rolurile principale pe Ruby Rose (Orange is the New Black), Rachel Skarsten (Reign, Birds of Prey, Imposters), Meagan Tandy (Survivor’s Remorse, Teen Wolf), Nicole Kang (You, The Code, Swallow), Camrus Johnson (The Sun Is Also a Star, Luke Cage), Elizabeth Anweis (9-1-1, The Affair) și Dougray Scott (Mission: Impossible).

Kate Kane (Ruby Rose) nu a plănuit niciodată să fie noua justițiară din Gotham. După dispariția misterioasă a lui Batman, Gotham este fără speranță, iar polițiștii din oraș sunt depășiți de găștile de criminali. Apoi apare Jacob Kane (Scott) și agenția lui de pază privată, care protejează orașul folosindu-se de arme și miliție. Cu ani în urmă, prima soție a lui Jacob și fiica lor au fost ucise într-un schimb de focuri. Acesta și-a trimis apoi sigura fiică rămasă, pe Kate, departe de Gotham pentru siguranța ei. După ce a fost exmatriculată de la o școală militară și după ani de antrenament de supraviețuire, Kate se întoarce acasă chiar când gașca Alice in Wonderland îl țintește pe tatăl ei și agenția lui de pază, răpindu-i cel mai bun ofițer, pe Sophie Moore (Tandy).

Deși s-a recăsătorit cu Catherine Hamilton-Kane (Anweis), Jacob încă se luptă cu pierderea primei familii, în timp ce o ține pe Kate la distanță. Dar Kate s-a săturat să ceară voie. Pentru a-și ajuta familia și orașul, va trebui să devină ceva ce tatăl ei urăște, un justițiar.

Cu ajutorul surorii ei vitrege, Mary (Kang), și al lui Luke Fox (Johnson), fiul lui Lucius Fox, maestrul tehnologic al întreprinderilor Wayne, Kate Kane va continua  moștenirea lăsată de vărul ei dispărut, Bruce Wayne, ca Batwoman.

Exploreaza subiecte similare:

Ruby Rose, Rachel Skarsten, Meagan Tandy, Nicole Kang, Camrus Johnson, Elizabeth Anweis, Dougray Scott

Alte știri din cinema

Robert Pattinson nu înțelege aversiunea unei părți a publicului față de rolul său din Twilight

Paritura din celebra franciză a fost unul dintre motivele pentru care fanii Batman nu au agreat alegerea sa în viitoarele aventuri cinematografice ale Cavalerului Negru

Star Wars: The Rise of Skywalker a bătut deja un record deținut de Avengers: Endgame

Încă un exemplu în care Disney întrece... Disney la încasări

Un actor din filmul Pisica Verde a fost înjunghiat într-un cinematograf timișorean

Atacatorul lui Raul Andrici (19 ani) a devenit violent pentru că a fost rugat să facă liniște în sală

Jeremy Renner ar putea pierde rolul lui Hawkeye din viitoarele producții ale MCU

Serialul Disney+ Hawkeye va fi lansat în toamna lui 2021

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells