Avengers: Age of Ultron, afectat de sarcina lui Scarlett Johansson?

de Cristina Grigore în 5 Mar 2014
În sequel, personajul lui Johansson, Black Widow, are un rol ceva mai consistent

În noiembrie 2012, Scarlett Johansson își anunța relația cu jurnalistul francez Romain Dauriac, iar după logodna fulger de la sfârșitul anului trecut, s-a aflat, după cum anunțam ieri, că aceasta este însărcinată. Cei de la site-urile TMZ și E!Online, ce au anunțat știrea, au căutat să afle și în ce fel va afecta sarcina actriței filmările lui Avengers: Age of Ultron, în care aceasta își reia rolul lui Black Widow.

Potrivit TMZ, actrița se află deja în cea de-a cincea lună de sarcină, ceea ce pare a fi o problemă, mai ales că Age of Ultron a dat deja startul producției, iar Black Widow are acum o partitură ceva mai extinsă.

Cu toate acestea, se presupune că regizorul Joss Whedon a fost înștiințat despre sarcină din timp, astfel încât a găsit până acum o soluție pentru a evita apariția în cadru a acesteia. Nu este clar momentan dacă scenariul a fost modificat sau dacă problema legată de Johansson se va ajusta în post-producție. Însă potrivit surselor celor de la E!Online, indiferent ce fel de măsură este adoptată, se va încerca filmarea cât mai timpurie a scenelor în care aparte Johansson.

Exploreaza subiecte similare:

Scarlett Johansson, The Avengers: Age of Ultron, Joss Whedon

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 5 martie 2014 11:02
asemenea lucruri se rezolva......cu siguranta o vor scoate la capat.....
zeno.marin pe 5 martie 2014 14:34
"asemenea lucruri se rezolva......". Se pare ca e deja cam tarziu pentru un avort...
Costirik pe 5 martie 2014 16:06
=)))))))))
alexandru_popescu_emilian pe 5 martie 2014 13:36
Afara cu ea ...
zeno.marin pe 5 martie 2014 14:38
O stire sub egida "Producatorii urasc reproducatorii"... Lasa, o sa stea acasa doi ani, pe banii statului si va fi platita cu 75% din salariu. Se intampla in toate institutiile cu "mamici si copilasi". Cand se intoarce din concediul de lauzie-maternitate etc. o sa-si mai adauge doi ani "experienta" la CV in cadrul firmei... Pardon, studioului de film. Dupa care mai toarna inca un plod. Si mai sta doi ani pe banii celor care merg la serviciu si isi mai trece doi ani in CV experienta... si tot asa. Cand se satura de multiplicat, si revine fara sa mai stie sa joace teatru, e promovata in functie de conducere pentru ca e prietena cu regizorul... Nu e minunat sa fii mamica?
rvn pe 5 martie 2014 15:24
Scarleta nu vegeteaza in Romanica, sau poate, americanii, au preluat de la noi, ideea de a stimula natalitatea cu o suma lunara, mult mai mica decat are nevoie plodul, ma-sa,ta-su si cei cinspe frati, pentru a supravietui.
zeno.marin pe 5 martie 2014 16:03
*NEWSFLASH* - "Producers' Plot to Cause Hollywood Actress Spontaneous Abortion Revealed" - titreaza prima pagina a celebrului cotidian "The Event Of The Day" din Los Angeles.
alex_il_fenomeno pe 21 martie 2014 18:00
Era si timpul!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells