Aproape 56.000 de români au văzut It Capitolul 2

de Cinemagia în 10 Sep 2019
It Capitolul 2 intră în Top 10 pe ultima poziție, după John Wick: Chapter 3 - Parabellum, care a adus la cinema în weekendul lansării 58.804 spectatori

It Capitolul 2" şi-a înspăimântat concurenţa şi se află pe primul loc în box office-ul românesc al weekendului, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. 

După ce a fost vizionat de 55.872 de spectatori, care au dus la încasări la box office în valoare de 1.113.384 lei în doar câteva zile, horror-ul It Capitolul 2 a avut parte de un debut răsunător pe marile ecrane românesti, unde ocupă poziţia de lider în clasamentul lansărilor cinematografice ale weekendului. Cât privește clasamentul pe 2019 după numărul de spectatori la debut, It Capitolul 2 intră în Top 10 pe ultima poziție, după John Wick: Chapter 3 - Parabellum, care a adus la cinema în weekendul lansării 58.804 spectatori.

Pentru că odată la 27 de ani răul revine în orașul Derry, în Capitolul 2 cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente care au terorizat întreaga comunitate.

Sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – revin în locul unde totul a început. Așa debutează „IT Capitolul 2", cu momentul în care sunt semnalate noi dispariţii misterioase. Mike, singurul din întregul grup rămas încă în oraşul natal, îşi cheamă înapoi în Derry vechii prieteni din copilărie, care trebuie să-şi învingă cele mai mari frici pentru a-l distruge odată pentru totdeauna pe maleficul Pennywise.

Cu un scenariu scris de Gary Dauberman (IT şi filmele Annabelle), după romanul IT de Stephen King, producătorii filmului sunt Barbara Muschietti, Dan Lin şi Roy Lee, care îi au alături în calitate de producători executivi pe: Richard Brener, Dave Nestadter, Gary Dauberman, Marty Ewing, Seth-Grahame-Smith şi David Katzenberg.

Echipa creativă îi include şi pe directorul de imagine Checco Varese (The 33), Paul Denham Austerberry (The Shape of Water) -  scenograf câştigător al premiului Oscar şi Jason Ballantine (IT", Mad Max: Fury Road) - responsabil de montajul filmului si designerul de costume nominalizat la Premiile Oscar: Luis Sequeira (The Shape of Water", Mama). Muzica este semnată de Benjamin Wallfisch (Shazam!, Blade Runner 2049 şi IT).

Cu James McAvoy (franciza X-Men, Split, Glass), Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, Mama, Molly's Game), Bill Skarsgård și Bill Hader (Barry, The Skeleton Twins în rolurile principale, filmul It Capitolul 2 a avut premiera pe marile ecrane din 6 septembrie, fiind disponibil în formatele: IMAX, 4DX şi Dolby Atmos.

Exploreaza subiecte similare:

It Chapter Two

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Faith2644 pe 11 septembrie 2019 05:51
SALVEAZĂ-ȚI RELAȚIA ȘI EXPUNEREA TĂI EXCURSĂ / FĂRĂ ÎNapoi! CONTACT. VIA CALL WHATSAPP +2348072971407 .. OR.EMAIL .. {Uzealospellhome01@gmail.com solicit.Mă rog tuturor soțului meu să mă divorțeze după ce s-a căsătorit timp de 13 ani și câteva luni și încă îl iubesc, când a făcut divorț de mine l-am dorit înapoi dar el a avut un iubit din partea căsătoriei noastre, după ce m-a divorțat, așa că i-am spus prietenului meu și ea mi-a prezentat o casetă de vrăji din Africa, numită DR UZE, care a aruncat vraja că soțul meu a fost înapoi la mine și acum mă iubește mai mult decât orice în lume îl puteți contacta, de asemenea, pentru a vă ajuta să vă salvați relația sau căsătoria, contactați-l pe e-mail pe {Uzealospellhome01@gmail.com} sau pe whatsapp sau sună numărul +2348072971407 pentru ajutor și el vă va ajuta..Email: {Uzealospellhome01 @ gmail .com} sau îl puteți apela și Whatsapp la +2348072971407 ..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells