Animalele de casă au învins fantomele în box office-ul american

de Cristina Grigore în 19 Iul 2016
Deşi a obţinut încasări bune, noul Ghostbusters a trebuit să se mulţumească cu locul doi în top

The Secret Life of Pets a dat lovitura week-end-ul trecut în box office-ul american, cu o lansare de 104,3 milioane de dolari şi chiar dacă încasările sale au scăzut la jumătate, se menţine încă pe primul loc în clasament (cu 50,5 milioane de dolari).

Animaţia celor de la Illumination Entertainment s-a remarcat într-un peisaj de sezon în care părea că se vor afişa doar cele două mărci de elită ale ultimei perioade Disney/Pixar (cu Finding Dory, ce a încasat 423 milioane de dolari internaţional) şi Marvel (Captain America: Civil War a stâns 406,2 milioane de dolari). The Secret Life of Pets a ajuns la 313 milioane de dolari internaţional.

Fără să poată surclasa aventurile simpaticelor animale de companie, Ghostbusters s-a mulţumit să debuteze în clasament pe locul doi, cu 46 milioane de dolari, o sumă ce mulţumeşte realizatorii şi le întăresc convingerea că „Vânătorii de fantome” au încă atracţie la public. Pe locul trei coboară The Legend of Tarzan (11,2 milioane de dolari) – urmat de Finding Dory (11 milioane de dolari) şi Mike and Dave Need Wedding Dates (7,5 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

The Secret Life of Pets, Ghostbusters, The Legend of Tarzan, Finding Dory, Mike and Dave Need Wedding Dates

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells