Angelina Jolie, surprinsă la Paris pe platourile biopicului despre Maria Callas. Iată imaginile!

de Gloria Sauciuc în 13 Oct 2023
Acest film a obținut un acord interimar SAG-AFTRA pentru a se putea turna în timpul grevei actuale a actorilor de la Hollywood

Miercuri, Angelina Jolie, în vârstă de 48 de ani, a fost văzută pe platoul de filmare al noului său film, Maria, în care actrița laureată a premiului Oscar o interpretează pe cântăreața de operă Maria Callas, în capitala Franței. Solista a marcat decisiv opera secolului XX prin interpretare, expresivitate și personalitate.

Biopicul are scene la Palais-Royal din Paris, un fost palat regal care găzduiește în prezent o serie de birouri guvernamentale ale țării, inclusiv Ministerul Culturii, scrie revista People.

Filmul, intitulat Maria, spune povestea tumultuoasă, minunată și în cele din urmă tragică a celebrei soprane dramatice, evocată așa cum s-au derulat ultimele zile ale ei în Parisul anilor 1970, nota Variety.

Jolie a putut fi văzută îmbrăcată în negru, în timp ce filma scenele. În fotografiile de pe platou, ea poartă o pălărie neagră cu boruri largi și ochelari, în timp ce stă sub o umbrelă cu fiul ei, Maddox Jolie-Pitt, în vârstă de 22 de ani.

Vedeta Maleficent face echipă cu regizorul Pablo Larraín pentru acest film, ce a obținut un acord interimar SAG-AFTRA pentru a putea turna în timpul grevei actuale a actorilor de la Hollywood, scrie People.

Pablo Larraín, în vârstă de 47 de ani, este cunoscut pentru celelalte filme biografice ale sale, Spencer și Jackie, în care au jucat Kristen Stewart, în rolul prințesei Diana, și, respectiv, Natalie Portman, în rolul fostei prime doamne Jacqueline Kennedy Onassis, nominalizate la Oscar. Regizorul a lansat luni primele imagini oficiale, oferind publicului o primă perspectivă asupra lui Jolie în rolul lui Callas.

Imaginile oficiale au prezentat-o pe Jolie purtând ochelari cu dioptri mari, precum și o pălărie de dantelă cu boruri largi.

Callas, o cântăreață soprană cu origini grecești, dar născută în Statele Unite, a fost una dintre cele mai faimoase cântărețe de operă ale secolului XX. Născută la New York, în Manhattan, s-a pregătit în Grecia, începând de la 13 ani, mutându-se apoi în Italia. De-a lungul anilor, s-a luptat cu miopia care a dus-o aproape de orbire, dar și cu scandalurile, atât în viața ei personală cât și în cea profesională. Callas a avut o rivalitate acerbă cu cântăreața italiană Renata Tebaldi și o aventură cu Aristotel Onassis (magnatul care s-a căsătorit mai târziu cu Jacqueline Kennedy Onassis).

„Am avut ocazia să împletesc cele mai mari și mai profunde pasiuni ale mele, cinematograful și opera, un vis al meu de demult”, relata Pablo Larrain. „Să pot face asta împreună cu Angelina, un artist de un curaj și o îndrăzneală supremă, este o ocazie fascinantă, un dar adevărat...”

„Am luat foarte în serios răspunderea legată de viața și de moștenirea Mariei”, relata Jolie. „Voi da tot ce pot ca să răspund cu bine provocării. Pablo Larrain este un regizor pe care îl admir de multă vreme. Să am ocazia să spun, alături de el, povestea Mariei, cu un scenariu de Steven Knight, este un vis”, relata Jolie.

Foto Pablo Larrain și AbacaPress/SplashNews

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, Pablo Larrain

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
floare_de_coltz pe 16 octombrie 2023 14:21
nu ştiam că Angelina are voce, mai ales de operă !! în multe roluri e hipnotizantă !! abia aştept fimul !!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells