Amazon Studios a găsit soluția pentru a repeta succesul HBO cu Game of Thrones

de Gloria Sauciuc în 5 Nov 2017
Acesta este genul de proiect care le va aduce studiourilor Amazon Studios suficientă atenţie şi numeroşi fani

Amazon Studios a căutat din răsputeri să repete succesul HBO cu Game of Thrones şi se pare că soluţia a fost găsită: adaptarea Stăpânului Inelelor al lui J.R.R. Tolkien într-un serial TV!

Variety notează că există discuţii între Amazon Studios şi Warner Bros TV, plus societatea care administrează drepturile de autor ale lui Tolkien. Pentru studiouri noua ecranizare pare să fie o prioritate.

Şi Amazon Studios a fost lovită de scandalul sexual: directorul Roy Price a demisionat în acest context, şi - odată cu el - au mai demisionat şi alte nume. Însă serialul pare să fie acea adaptare de succes pe care Amazon o aşteaptă.

Cu toţii ştim succesul ecranizărilor lui J.R.R. Tolkien. Şi, de asemenea, acesta este genul de proiect care le va aduce studiourilor Amazon Studios suficientă atenţie şi numeroşi fani. Şi acestea trebuie să egaleze succesul producţiei Netflix Stranger Things.

Merită pomenit că dacă LOTR se înscrie în tendinţa GOTR pentru fantasy şi aventură, cel puţin nu va aduce atâtea scene sexuale şi violenţă, cu care HBO ne-a obişnuit. Şi mai există un avantaj. Cărţile LOTR chiar sunt finalizate.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, J.R.R. Tolkien, Stranger Things

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 5 noiembrie 2017 23:35
Daca fac,sa faca despre cele intamplate inainte de Hobbitul..Istoria inelelor,si istoria pamantului de mijloc ar fi cel mai indicat subiect.Dar doamne fereste sa se apuce de refacut ce a facut Peter Jackson..ca astia asa gandesc..
cavallioty pe 6 noiembrie 2017 17:21
corect,daca vor spune aceeasi poveste din filme lumea nu se va uita
camaleonii pe 7 noiembrie 2017 12:24
corect. ar fi foarte interesant sa vedem ce s-a intamplat inainte de The Hobbit.
rob1cul pe 7 noiembrie 2017 02:04
normal ar fi sa faca The Silmarillion sau poate si mai de la inceput, dar cert e ca personajul negativ trebuie neaparat sa fie Melkor/Morgoth, adevaratul Dark Lord, boss-ul lui Sauron :)
carmen_angelus_romila pe 31 octombrie 2018 09:37
Ceva interesant ar fi o astfel de poveste plasata, ori inaintea, ori dupa cele intamplate in trilogiile anterioare, in genul "Terminator".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells