Aladdin, live action-ul Disney: impresii pozitive după primele vizionări

de Cristina Grigore în 9 Mai 2019
În regia lui Guy Ritchie, filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 24 mai

La doar câteva săptămâni de la lansarea lui Dumbo, o nouă adaptare live-action a Disney se pregăteşte să intre în cinematografe. După o promovare cu bucluc, din cauza comentariilor negative primite, într-o primă fază, de imaginea noului „duh din lampă” – un Will Smith neajutat suficient de efectele vizuale – majoritatea primelor reacţii ale bloggerilor şi jurnaliştilor de profil sunt pozitive.

 „Aş zice că este al doilea cel mai reuşit remake al Disney după Pete’s Dragon. Bifează cu succes la capitolul aventură fantasy muzicală, glumele sunt reuşite, «Duhul» lui Smith are mult haz, personajele principale au farmec. E cu 20 de minute mai lung decât ar fi trebuit, însă în rest totul se îmbină perfect. Sunt foarte distractive secvenţele de final cu Will Smith!”, scrie pe contul său de Twitter şi blogger-ul de film Andrew Jones.

„Vă pot asigura că mare parte din îngrijorările voastre legate de Aladdin, în special cele legate de Will Smith, se vor risipi odată ce răsună prima secvenţă muzicală majoră. Însă titlul de «cel mai tare personaj» trebuie să îi revină lui Billy Magnussen [interpretul lui Prince Andrews, n. red.]. Ar putea fi un geniu al comediei în devenire.”, este de părere Rory Cashin, jurnalist la publicaţia irlandeză Joe.

„Despre Alladin – este o repunere în scenă luxuriantă, dar nu suficientă pentru a recrea cu succes deplin «O lume cu totul nouă» [tagline-ul de pe posterul filmului, n. red.].

Mena Massoud şi Naomi Scott sunt grozavi, iar Will Smith aduce o notă amuzantă abordării Duhului din Lampă, chiar dacă CGI-ul nu îl ajută aşa cum ar fi trebuit. Cu cât spunem mai puţin despre Jafar, cu atât mai bine”, notează DigitalSpy.com.

Aladdin, în regia lui Guy Ritchie, se va lansa în cinematografele noastre pe 24 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Dumbo, Aladdin, Pete's Dragon, Guy Ritchie, Will Smith, Billy Magnussen, Mena Massoud, Naomi Scott

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 9 mai 2019 12:26
Era o manea pe sistem:
"Eu sunt haladin, haladin, haladin
Hai fetito freaca lampa mea putin..."
Filmul presimt ca va fi la acelasi nivel calitativ din moment ce e produs de disney-compania care scoate numai deseuri pe banda rulanta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells