Actorii din Avengers: Infinity War au primit scenarii false pentru a nu divulga finalul peliculei

de Cristina Grigore în 17 Apr 2018
Regizorii peliculei dezvăluie cum au ales să prevină "scăpările" legate de confruntarea Răzbunătorilor cu Thanos

Mai este doar o săptămână până la confruntarea Răzbunătorilor cu Thanos din Avengers: Infinity War, iar realizatorii au reuşit să ascundă până în acest moment majorele întorsături de situaţie chiar şi faţă de protagoniştii peliculei. Regizorii filmului, Joe şi Anthony Russo, au povestit cum au reuşit acest lucru într-un interviu acordat GamesRadar.com.

„Am făcut tot ce ne-a stat în putinţă pentru a ne asigura că nimeni nu află cu adevărat tot ce se întâmplă în film”, au spus ei. Şi au făcut acest lucru nu doar evitând vizionările în avans ale filmului. Încă de la începerea filmărilor, eu au introdus printre copiile scenariului împărţite actorilor scene false, ce nu făceau parte din scenariul original.

„Ajungeai pe platoul de filmare şi ţi se spunea «A, chestiile astea? Nu asta se va întâmpla! Şi abia atunci aflam ce vom filma, aşa că din când în când trebuia să ne adaptăm acestor situaţii”, a povestit Paul Bettany, interpretul lui Vision.

Elizabeth Olsen, care o joacă în film pe Scarlet Witch, a povestit, de asemenea, că actorii primeau şi „finaluri false”, pentru ca nimeni să nu afle, în avans, cum se va termina povestea.

„Nu puteam avea încredere în nimeni – mai ales în Tom Holland. Ar fi fost povară pentru ei. Ne-am gândit că este mai uşor să citeşti un scenariu fals şi un final inventat, pentru că aşa nu mai ai imboldul de a afla în avans ce se va întâmpla în film şi nu mai trebuie să faci efortul să ascunzi asta”, a mai explicat Joe Russo.

Fraţii Russo chiar au solicitat menţinerea discreţiei în ceea ce priveşte evenimentele din film într-o scrisoare deschisă adresată fanilor. „Thanos ne cere să păstrăm tăcerea”, au notat ei în solicitarea online. „Este important pentru tot timpul şi toată energia investite în Universul Marvel de zece ani încoace, toată pasiunea şi implicarea, toate discuţiile purtate – de aceea nu am dorit ca finalul să fie divulgat”, au subliniat regizorii.

 

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Holland (X)

Alte știri din cinema

Guardians of the Galaxy 3 a rămas fără regizor după dezvăluirea unor mesaje ofensatoare

James Gunn, care a stat la cârma primelor două filme din serie, a fost concediat de studiourile Disney

Poster plin de cranii pentru noul film Predator

Alături de noul poster (vezi galeria foto) a fost lansată şi o imagine clară cu teribilul extraterestru în nava ce îl transportă către Terra

Megaproducţia Netflix regizată de Michael Bay şi-a ales distribuţia

Starul peliculei - cea mai scumpă de până acum dintre producţiile companiei - este Ryan Reynolds (Deadpool)

Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino, se va lansa mai repede

Data anterioară marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 17 aprilie 2018 13:25
Ahaa... La fel cu GoT S7 (și sezonul 8).
kosminel pe 18 aprilie 2018 11:44
Daca ati citit comic boooks-urile stiti cum se va termina lupta asta, cine moare si cine traieste. Nu zic mai multe sa nu fac spoiler.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells