Actori celebri opresc producţia la noile filme pentru a susţine grevele de la Hollywood

de Ştefan Dobroiu în 30 Iul 2023
Deşi ar putea filma în continuare, Brad Pitt şi Viola Davis îşi pun noile filme pe stop

În giganticul război dintre Asociaţiile Scenariştilor şi Actorilor de la Hollywood şi marile studiouri şi platforme de streaming, te-ai aştepta ca întreaga producţie americană de film să se oprească. Doar că cele două asociaţii dau permise de "liberă trecere", adică de continuare a producţiei pentru filme neafiliate marilor studiouri.

Aceste permise sunt controversate, mulţi dintre actori şi scenarişti considerându-le o eschivare de la spiritul grevei, din simplul motiv că şi aceste producţii independente tot pe o platformă de streaming vor ajunge în curând. Actriţa şi comediana Sarah Silverman a lansat recent un atac furibund la adresa acestor "spărgători de grevă".

Deşi au primit permise de continuare a producţiei, actori precum Brad Pitt şi Viola Davis au decis să respecte spiritul grevei şi să înceteze lucrul la noile lor filme. Conform Deadline, Pitt filmează în prezent la Budapesta Apex, un film despre cursele de Formula 1, iar Viola Davis s-a retras zilele acestea din producţia filmului G20. Amândoi actorii sunt şi producători pentru cele două lungmetraje, deci sunt afectaţi direct de pierderile financiare pe care le va genera oprirea producţiei.

Este posibil ca în săptămânile următoare şi alte nume mari de la Hollywood să ia decizii similare.

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, Viola Davis

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells