Actor din serialul Euphoria, decedat la 25 de ani

de Ştefan Dobroiu în 1 Aug 2023
Angus Cloud a fost găsit fără suflare de serviciile medicale californiene

Actorul Angus Cloud, a cărui carieră a luat avânt în urma rolului principal din serialul HBO Euphoria, a murit la doar 25 de ani. În acest moment cauza morţii sale nu este cunoscută, anunţă Variety. Departamentul de pompieri din Oakland a răspuns unui apel la serviciile de urgenţă, dar Cloud murise deja la sosirea ambulanţei. Poliţia locală a anunţat că va deschide o investigaţie pentru a descoperi cauza decesului.

Pe lângă Euphoria, în care joacă rolul traficantului de droguri Fezco "Fez" O'Neill, Cloud a mai apărut în North Hollywood (2021) şi The Line (2023).

Înainte de a muri, actorul a terminat filmările la un thriller cu monştri ce va fi lansat de Universal Pictures primăvara viitoare. Proiectul, al cărui titlu nu a fost anunţat încă, este regizat de Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett, răspunzători de recentul succes al lui Scream VI. Cloud a terminat filmările şi pentru Freaky Tales, cel mai recent film al regizorilor lui Captain Marvel, Ryan Fleck şi Anna Boden, şi pentru horror-ul Your Lucky Day.

Foto: Angus Cloud în Euphoria.

Exploreaza subiecte similare:

Angus Cloud, Euphoria, Scream VI

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells