A fost ales regizorul lui X-Men: Dark Phoenix. Villain-ul va fi Jessica Chastain

de Cristina Grigore în 15 Iun 2017
Filmul va începe producţia la sfârşitul lunii iunie, în Montreal

Saga X-Men se extinde pe marele ecran cu povestea centrată pe Dark Phoenix, personaj al benzilor desenate cu acelaşi nume, ce o au în prim-plan pe Jean Grey într-o nouă şi extrem de puternică versiune a sa.

La cârma peliculei a fost confirmat Simon Kinberg, cel care a colaborat la scenariul lui X-Men: The Last Stand şi X-Men: Days of Future Past. Tot el se va ocupa şi de povestea din X-Men: Apocalypse. Filmările vor începe la sfârşitul lunii iunie şi vor dura până în octombrie, în Montreal.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, în rolul central negativ, cel al Lilandrei Neramani, prinţesa Imperiului Shi’ar – o rasă umanoidă ce posedă caracteristici şi abilităţi asemănătoare păsărilor - o vom putea vedea pe Jessica Chastain.

În benzile desenate, Lilandra a fost căsătorită cu Profesorul Xavier şi este un element important al intrigii din Dark Phoenix – ea este lidera grupului ce trebuie să o prindă şi să o execute pe Dark Phoenix (Jean Grey, jucată de Sophie Turner). În benzile desenate, Grey, transformată în puternica entitate ce a primit numele Dark Phoenix, a pierdut controlul puterilor sale şi a devenit o ameninţare pentru întregul univers. 

Vor reveni în rolurile mutanţilor X-Men: Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Cyclop), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler), dar şi James McAvoy (Professor X), Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto).

Exploreaza subiecte similare:

Jessica Chastain, X-Men: The Last Stand, X-Men: Days of Future Past, X-Men: Apocalypse, Simon Kinberg, Sophie Turner, Nicholas Hoult, Alexandra Shipp, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells