11 postere-portret din The Hunger Games: Catching Fire

de Cristina Grigore în 17 Iul 2013
Katniss Everdeen şi Peeta Mellark îmbracă din nou uniformele de luptă

Cu doar o zi înainte de începerea oficială a convenţiei Comic-Con din San Diego, cei de la Lionsgate au trimis presei şi site-urilor de profil aceste 11 postere ale lui Kattnis şi Peeta, dar şi ale lui Johanna Mason, Finnick and Mags, Wiress and Beete, Brutus and Enobaria, Cashmere and Gloss.

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) şi partenerul său de luptă din Districtul 12, Peeta Mellark (Josh Hutcherson), încearcă să se readapteze „vieţii normale” în The Hunger Games: Catching Fire după spectaculoasa lor victorie la Jocurile Foamei.

Însă îndrăzneala şi curajul lor au alimentat scânteile de revoltă ale maselor împotriva conductătorilor Panem-ului, iar lucrurile se complică pe măsură ce preşedintele Snow (Donald Sutherland) şi guvernanţii din Capitol intră în alertă. Drept urmare, cei doi câştigători îmbracă din nou uniformele de luptă, alături de alţi foşti câştigători ai infamelor Jocuri, o idee a preşedintelui Snow menită să ofere maselor o lecţie dură şi ultimă.

The Hunger Games: Catching Fire este regizat de Francis Lawrence şi vine în România pe 22 noiembrie 2013.

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, The Hunger Games: Catching Fire, Donald Sutherland, Francis Lawrence, avanpremiera:londra 2013 pre

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wings1104 pe 17 iulie 2013 12:54
Abia astept sa apara filmul!!! Primul a fost foarte bun si Jennifer Lawrence a fost cea mai buna alegere in rolul lui Katniss Everdeen. Cartile sunt fantastice si sunt sigura ca filmele se pot ridica la nivelul lor (primul film asa a facut).
unkn0wn pe 17 iulie 2013 14:43
O porcarie de film.
Imi pare rau ca am vazut prima parte, cu siguranta nu voi vedea partea a 2-a.

ghalexandra pe 17 iulie 2013 23:11
Le sta atat de bine! Pe 20 Iulie apare Catching Fire Trailer #2! Cartile sunt superbe si astept urmatorul film cu nerabdare! Stiu ca se va ridica la inaltimea primului!
Theodor2011 pe 17 septembrie 2013 14:32
Cel cu Jennifer Lawrence, este cel mai reusit/frumos/potrivit

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells