Waiting...

(2005)

Cu ce vă servim?

Poster Waiting... Postere Waiting...

Sinopsis Waiting...

Mai mult

Dean și Monty, prieteni de-o viață, sunt chelneri la Shenanigan 39, restaurant unde nu se servește doar mâncare, ci și "distracție", după cum sună reclama. Amândoi lucrează acolo de când au absolvit liceul. În timp ce pe Dean îl încearcă ambiția de a realiza ceva mai mult în viață, Monty e mai preocupat de drăgălașele sale colege de lucru, decât de viitorul său. În decursul unei seri la Shenanigan 39, cei doi eroi au de-a face cu clienți nesuferiți, un nou angajat timid și neîndemânatic și o…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Produs de

Wisenheimer Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Lions Gate Films Inc.

Țara

SUA

Site oficial

Waiting...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Bloo pe 03 Septembrie 2009 20:02
E bun de omorat plictiseala, mai ales daca nu ai altceva de facut. : )) No, seriously now. Are unele faze cam plictisitoare dar in rest e ok. Are un cast grozav insa. Ryan Reynolds, Anna Faris, Dane Cook sunt printre favoritii mei :)
2 1
Daya.Diana pe 17 iunie 2010 23:09
E chiar fain filmu'. Mie mi-a placut.Si sa nu uitam de Justin Long :D care e un dragut! 8-> sh el ca sh Ryan Reynolds ...sunt prefe' mei :"> ....
DragonMaster pe 05 Martie 2012 16:50
Bunicel dar pe alocuri scarbos
Este un film bunicel dar pe alocuri are cateva faze scarboase care nu au ce cauta intr-un film dar acest lucru face ca filmele americane sa fie vazute iar unor oameni chiar le plac astfel de filme si este pacat ca multe alte filme sunt refuzate doar ca nu sunt americane.Totusi ideea este destul de buna iar nota oferita acestui film este 6.
1 1
Vegetarian pe 07 Ianuarie 2012 04:10
Frumoasa actrita Anna Faris apare in filmul asta ! Merita clonata ? Cam cate exemplare merita ?
1 2
MNarcis pe 11 Octombrie 2012 21:17
O comedie destul de reusita si amuzanta insa acest film cu siguranta ar trebui urmarit mai ales de catre cei care iau masa la restaurant sau fast-food-uri si vor sa enerveze ospatarii sa se gandeasca de doua ori inainte sa le atraga atentia cu ceva!
0 0
negru_dragan_yahoo_com pe 16 Decembrie 2016 13:18
slab
un film in care joaca actori de comedie destul de cunoscuti cum sunt ryan reynolds,ana faris , justin long, dane cook ,si totusi filmul este slab , reuseste sa te plictiseasca in majoritatea momentelor ,nu prea are scene in care sa razi eu cel putin nu am ras la nici una ,cred ca filmul nu merita vazut nici macar daca esti fanul comediilor ,nota pe care dau acestui film este 3.
0 1
Rippa pe 10 Martie 2014 16:10
Este un film bunicel dar pe alocuri are cateva faze scarboase care nu au ce cauta intr-un film dar acest lucru face ca filmele americane sa fie vazute iar unor oameni chiar le plac astfel de filme si este pacat ca multe alte filme sunt refuzate doar ca nu sunt americane.
0 1
liviuneagu pe 28 Mai 2013 23:12
Serviţi, vă rog!
Da, e o comedie reuşită. Are multe faze chiar "de tot râsul"... Mi-a plăcut să îl revăd. Actorii se integrează bine în roluri.
0 1
xerses pe 28 Mai 2013 15:23
Un film care m-a dezgustat in multe secvente...Unde-i comedia?
0 1
cosmin_kedii pe 30 Aprilie 2013 18:16
O comedie buna, cu un subiect adevărat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
0 1
Pavel.F pe 21 Iulie 2012 14:14
o comedie interpretata de Ryan Reynolds, dar care nu dezamageste
are felul lui de a spune lucrurilor pe nume

0 1
danyi_daniy pe 12 Decembrie 2011 01:05
Pentru mine a fost o pierdere d timp... Mi s-a parut sub orice critica d boring.. cu niste glume expirate... Aiurea... Mai aveam un pic si adormeam... Sa zic k au fost asa una, doua faze mai d Doamne-ajuta... dar nici alea cine stie c... Pacat d Ryan Reynolds ... pt k mie mi se pare un super actor... f carismatic si expresiv... dar aici mi s-a parut jalnic... Sincer... nu recomand nimanui acest film...
0 1
Dana04 pe 17 Iunie 2011 12:33
Fain film am ras la el cu pofta..............................
0 1
zeki pe 12 Martie 2011 22:11
o comedie reusita , filmu este foarte funny , merita vazut .....
0 1
chiba_florin pe 17 Ianuarie 2011 15:51
WoW WoW WoW
o comedie interpretata de Ryan Reynolds, dar care nu dezamageste
are felul lui de a spune lucrurilor pe nume

0 1
Federer pe 03 Ianuarie 2011 22:46
Destul de bun filmul,dar desi a aparut si partea a 2 a"Still Waiting"park tot asta e mai bun:|
0 1
negru_dragan_yahoo_com pe 17 octombrie 2021 13:11
o comedie cu o tema diferita de alte comedii , vreau sa zic ca majoritatea comediilor au ca tema viata adolescentilor ,in acest film actiunea se petrece intr-un restaurant ,deci este o tema pot spune originala ce nu a mai fost abordata in alte filme de gen , desi este cam monoton si are clipe de plictiseala totusi are parte de amuzament ,cu toate ca nu te face sa te tavalesti de ras cum te fac alte comedii , in special cele cu si despre adolescenti , are unele scene comice slabe , este sa zic un film mai serios decat cele amintite ,iar din punct de vedere actoricesc filmul este reusit ,lucru care nu mira pe nimeni ,mai ales ca in film joaca actori celebri ai comediei precum RYAN REYNOLDS,DANE COOK,ANA FARIS, JUSTIN LONG , toti acesti actori au avut roluri bune in filme comedie , deci in concluzie daca vrei sa vedeti o comedie putin diferita merita sa vedeti filmul , nota 6,5 pt film , nota este crescuta datorita jocului bun al actorilor ofeream o nota mai mica daca actori jucau mai slab , in rest filmul este slabut.

Spune-ţi părerea despre Waiting...

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Waiting...
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells