Uncut Gems

(2019)

Uncut Gems

Poster Uncut Gems Postere Uncut Gems

Sinopsis Uncut Gems

Uncut Gems
Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Scott Rudin Productions

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 31 Ianuarie 2020 16:43
Din pacate, este o mare dezamagire aceste filmș nota este prea mare pentru cat de haotic a fost filmul, coloana sonora...
8 8
unkn0wn pe 01 Februarie 2020 23:12
O poveste inedita... poate chiar ma identific fiind un impatimit al jocurilor de noroc. Cel mai bun rol al lui Adam Sandler.
5 3
Andrey703 pe 02 Februarie 2020 15:44
Am decis sa vizionez acest film vazandu-l in foarte multe "top 10 movies of 2019" si sincer am fost placut surprins. Adam Sandler a dovedit din nou ca poate fi foarte talentat daca are alaturi un regizor bun, o distribuție puternică si un concept interesant(Reign Over Me, Punch-Drunk Love).
De-a lungul filmului am fost confuz din pricina alegerilor făcute de personajul sau, l-am și urât, dar in acelasi timp mi-a părut rău pentru el. Merita nominalizari la premii ceva mai importante, parerea mea.
Una peste alta e un film pe care il poți iubi sau il poți urî(preconizez păreri împărțite in comentarii)
Chiar sunt curios sa vad si Good Time, film cu care fratii Safdie practic s-au lansat.

4 3
giussy_1 pe 08 Octombrie 2019 18:20
Eu din contra , ma uit cu placere la el. Nu toti oamenii sunt Maiorescu sau Cioran.
4 5
cezar_dumitru pe 02 Februarie 2020 13:54
Regizor Ciudat
Un film mai obositor decat asta nu am vazut de multi ani! Regizorul sigur a fumat ceva .Scenariile sunt prost gandite.Dar pentru cei cu parirurile in sange cu siguranta se vor regasi in el.
4 6
Nyghty pe 14 Februarie 2020 21:45
Iar am greșit nota?
M-am pornit să văd ”Uncut Gems” fără nicio pretenție, nici măcar una sesizabilă la microscop. Și nu știu dacă asta a ajutat într-un final, dar filmul are cu siguranță muuult mai multe plusuri decât minusuri. Așadar -

PLUSURI:
- Adam Sandler arată că poate juca și (în) altceva. După atât de multe roluri în filme și producții îndoilenice, în care aproape totul e roz, iar IQ-ul privitorului este rareori atins (și asta din greșeală), acum situația se schimbă. Da, primul rol în care văd un Adam Sandler serios, cu sentimente, expresiv și uman.

- Modul lin al poveștii de a curge. Distrugerea inevitabilă a unui om privită îndeaproape, pas cu pas. Alături de alte personaje. Alături de speranțele și dezamăgirile lor.

- Dependența de pariuri privită așa cum este. Dăunătoare, grea de învins și mereu… citeşte

3 0
sabinalin pe 01 Martie 2020 13:04
O lume nebuna, nebuna, nebuna. Fara odihna, tot timpul in miscare, tot timpul in cautarea afacerii care sa duca la imbogatire, daca se poate cat mai usor si mai rapid. La limita legii si uneori dincolo de ea. Totul se invarteste in jurul banului, asa s-a cladit capitalismul, asa s-a construit America, asa a ajuns poporul ales sa conduca si sa domine lumea. Nebunia pe care o declanseaza sportul, la ei baschetul e unul dintre cele patru mari alaturi de hocheiul pe gheata, baseball si fotbalul american. Kevin Garnett as himself, pe urmele lui Michael Jordan si... Ghita Muresan intr-ale "actoriei", cariera sa baschetbalistica s-a incheiat acum patru ani, e considerat unul din marii jucatori ai NBA de-a lungul vremurilor.

Per total un film foarte bun care nu plictiseste nici macar un moment. Iar finalul... Nu-n-am sa comentez mai multe, n-am sa va rapesc placerea… citeşte

3 1
hitman78 pe 13 Aprilie 2020 21:27
Foarte bun filmul cu ceva influente de la Scorsese pe care l-am vazut pe generic ca producator.Adam Sandler nu mi-a placut de nicio culoare pana la filmul asta,wow ce interpretare,a reusit sa ma tina permanent intr-o stare de tensiune nervoasa cat de nebun era omul asta si de ce sfarsit a avut parte.
2 0
Kul pe 01 Martie 2020 11:45
Uncut Gems (2019)

Un sfarsit de tinut minte.

Si sa-l vezi pe AS nu in roluri de 'duzina' - haieli d'alea rasuflate de weekend, de vazut cu toata familia cu popcoarne. Se mai desprind doi actori: sotia & amanta - mai ales sotia. Si niste goons italieni. "Moartea unui comis voiajor" cu gambling, injuraturi, disparare, evrei, bijuterii, baschet si NY.

Regia e deosebita, fratii Safdie sunt de urmarit. Pe aceiasi scena, cut-uri peste cut-uri ca la Stone, da misto. Si cu o coloana sonora de electro '80 revivial cu usoare tente psihedelice.

L-am vazut in mai multe zile ca am tot adormit. Desi ultima bucuta e pe high rush. Nice.

1 4
helsing pe 12 Noiembrie 2023 11:47
Nota 2, nu merita nici un comentariu măcar...................
0 0
laura85 pe 24 Aprilie 2022 21:41
Obositor film, prea multa vorbărie, coloana sonoră pe tot parcursul filmului... Haos ! Enervant!
0 0
soames pe 06 Aprilie 2022 16:10
Excelent!
Un film pentru cei care nu obosesc niciodata.Aveti rabdare,inceputul e putin derutant si s-ar putea sa credeti ca urmariti um film comercial 100%.Nu e deloc asa.Vizionare placuta!
0 0
andystarx pe 09 Aprilie 2020 22:26
Nota 7/10
Nu este un film de actiune,dar are acea doza de suspans care sa te tina conectat pana la final,un film bunicel,dar nu de revazut,sau vreo capodopera,orice om ar trebuie sa invete din asta,Adam Sandler a jucat impecabil si acest rol,intr un film care merita o vizionare,am vazut filme submediocre din 2019!
0 0
Netchix pe 09 Aprilie 2020 02:33
Evreul:
personajul care pariaza banii lui, ai tuturor si ai nimanui pt castig iar pt el totul e un joc, pana si viata lui, a familiei lui-de care este rupt aproape complet. Cat timp va merge totul, cat timp va putea sa tina totul in frau? Atat cat i se va permite. Si da, i s a permis cam mult, dar tot el se pare ca a pierdut. Si nu doar banii, totul. Totul ramane la angajati? Adica la oamenii de rand? E realistic? Eu nu cred, dar nu e obligatoriu sa am dreptate, nu trebuie sa fie ca in realitate.
Super tensiune, super joc actoricesc, asemanarile cu al pacino ii sunt un tribut: ne amintim cu totii filmul lui care avea ca subiect ...pariurile si fotbalul american, clar. Ah, si vietile unor oameni.
Un film cu mult peste medie.

0 0
El_KaPpa pe 15 Martie 2020 21:01
9,0/10
Un film excelent care reușește perfect să-ți transmită stările personajului principal și să te arunce cumva in vârtejul evenimentelor încât să-l și trăiești, nu doar să-l privești. Puțin cam greu in primele 20-25 minute până te acomodezi cu stilul zgomotos, haotic și ...cu durerea de cap.
Regie, scenariu, acting, coloană sonoră...cam totul la superlativ.

0 0

Spune-ţi părerea despre Uncut Gems

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Uncut Gems
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells