Articole Turbo

(2013)

Turbo

Despre personaje

CURSA MELCILOR

La cursa săptămânală a melcilor a lui Tito participă un grup de melci echipați în cochilii ce arată ca niște mașini de curse în miniatură. Mai impresionante de atât sunt personalitățile lor puternice și expresiile lor colorate. Acestor dependenți de adrenalină le lipsește super-viteza lui Turbo, dar au dezvoltat metode ingenioase de câștigare a curselor - stil unic parkour în care alunecă pe jgheaburi în ploaie, se parașutează de pe stâlpi de telefon și alunecă pe liniile electrice.

WHIPLASH: Înainte ca Turbo să intre în scenă, Biciușcă era liderul carismatic și campionul incontestabil al Cursei Melcilor.Pentru a putea face parte din echipa lui, trebuie să îi câștigi respectul, pe care dacă nu l-ai câștigat, nu vei reuși niciodată să îl cunoști pe adevăratul Biciușcă: un tip plăcut, jovial, care își tratează echipa ca pe propria familie.

SMOOVE MOVE: Un participant super-cool, ce are o perspectivă unică despre cele mai nebunești întorsături declanșate de aventurile lui Turbo.

SKIDMARK: Maestru al limbajului denigrant și al bârfelor , Skid este cârcotașul numărul 2, după Biciușca.Pentru Skid nici o cascadorie nu este de success dacă nu se termină cu un final epic.

BURN: Chiar dacă este singura fată din grupul de testosteron al melcilor participanți la cursă, Flama nu are nici o problemă cu acest lucru..Este o fire vicleană și neastâmpărată, ce își ascunde partea delicată sub o cochilie groasă.

WHITE SHADOW: Plin de falsă bravură și râsete, Nălucă se consideră "rapid ca o umbră", ingnorând faptul că, în realitate umbrele nu sunt rapide.

PROPRIETARII MAGAZINELOR

În ultimul rând, să îi cunoaștem pe proprietarii expresivi ai magazinelor de pe bulevardul cu magazine din Los Angeles, asupra cărora s-au abătut vremuri grele.În momentul în care ei se alatură echipei lui Turbo, iau parte la aventura vieții lor.

KIM LY: O vietnameză arțăgoasă, proprietara unui salon de manichiură ce vorbește întotdeauna pe ocolite este cel mai în vârstă proprietar. Experiența în manichiură îi este foarte utilă și devine un membru cheie al echipei lui Turbo, pentru colorarea și șlefuirea cochiliei micuțe a lui Turbo.

BOBBY: Proprietar al celui mai subestimat și nefrecventat magazin de artizanate din San Fernando Valley, Los Angeles, Bobby este un designer și creator talentat, devenind șef al designului de cochilii al Cursei Melcilor.

PAZ: Inteligentă și descurcăreață Paz deține un atelier de reparații auto. Pasiunea ei sunt mașinile și investește tot ce are, până la ultimul bănuț în garajul ei. Este perspicace, cu un simț al umorului sec și preferă lucrurile scurte și la obiect.

Sinopsis Despre poveste
jinglebells