Hero Wanted

(2008)

În căutarea unui erou

Poster Hero Wanted Postere Hero Wanted

Sinopsis Hero Wanted

Mai mult

În timp ce jelea moartea soției sale, decedată prin înec îin urma unui tragic accident de circulație, Liam Case, gunoier de meserie, devine erou atunci când salvează de la moarte o tânără izolată într-o mașină în flăcări. Câțiva ani mai târziu, Liam este implicat într-un jaf armat și cade victimă, împreună cu o angajată a unei banci, Kayla, în momentul în care unul dintre spărgători îi împușcă. În urma acestui eveniment, Kayla rămâne în comă profundă, însă Liam…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6
Cuba Gooding Jr. Cuba Gooding Jr. Liam Case Ray Liotta Ray Liotta Terry Subcott Christa Campbell Christa Campbell Kayla McQueen
Norman Reedus Norman Reedus Swain Ben Cross Ben Cross Cosmo Jackson Tommy Flanagan Tommy Flanagan Derek
Kim Coates Kim Coates Skinner McGraw Sammi Hanratty Sammi Hanratty Marley Singer Jean Smart Jean Smart Melanie McQueen
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Millennium Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Nu Image Films

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 19 Februarie 2015 14:22
La inceput am crezut ca filmul o sa fie un alt titlu in filmografia lui Cuba Gooding Jr., dar nu a fost chiar asa. Am avut ocazia sa vad actori mult mai titrati care au participat la proiecte net inferioare acestuia.
Nu e plictiseala sa il urmaresti. Are un scenariu destul de antrenant, care pierde mult pe final, apeland la tot felul de clisee, dar care incepe bine si se desfasoara acceptabil. Iar aceste lucruri ne fac vizionarea mai usoara, in prima jumatate de film fiind chiar placuta.
Nu stiu cine e junioara din film, dar chiar are o prezenta benefica. E talentata se vede, din putinul in care apare.
Legat de scenariu, desi are intriga, asa cum am mai spus, bine legata, bine elaborata, are un mare minus ca, desi incearca sa creeze un puzle de secvente, trecut, prezent si viitor, el nu ne permite noua sa intuim parte din poveste. Totul este explicat si dezvaluit de… citeşte

5 0
Iulidesprefilme pe 31 Ianuarie 2014 15:39
Interesant traseul psihologic al personajului Liam...şi scenariul e bine croit...Cuba Gooding Jr. nu m-a decepţionat nici acum...
1 0
viobogdan pe 25 Noiembrie 2012 16:41
Mai bun decat alte filme notate bine. Nu exceptional dar OK. Poate gresesc dar nu am reusit sa vad un film in treg marca James Bond sau Batman. De gustibus non est disputandum. Jocul actorilor rezonabil.
1 0
misterx2002 pe 08 Februarie 2012 23:15
un film bunicel cu actiune interesanta.pacat pt.cei care nu il apreciaza pe Cuba jr este un actor care isi face treaba bine.
1 0
xerses pe 30 Ianuarie 2014 22:53
Initial am avut rezerve de a urmari filmul; dar cand am vazut distributia, mi-am dorit sa-l vad.Nu-mi pare rau de timpul petrecut cu vizionarea acestui film.
1 1
jokeru28 pe 07 Martie 2021 12:12
Nu m-a impresionat. Iar Liam și Kayla sunt împușcați de aproape și nu mor pe loc. E ca o vrăjeală ieftină.
0 0
hacman_mihaela pe 07 Decembrie 2020 22:40
un film emotionant
M-a emotionat filmul, un om care se lupta pentru dreptate, cu atatea probleme si mai ales faptul ca mentorul lui, fost camarad de arme al tatalui eroului principal a fost jucat de Ben Cros un actor deosebit (din pacate decedat in august 2020). Cuba Gooding Jr pe care l-am vazut in comedii a jucat credibil acest rol!
0 0
MNarcis pe 09 Noiembrie 2011 15:09
Un film bun, nu stiu ce gusturi au alti dar chiar mi-a placut acest film, nu ma asteptam la asa turnura a situatiei, la un altfel de erou, o drama buna....... merita vazut o data!
0 0
sarmasan adrian pe 17 Februarie 2009 21:22
este un film foarte frumos despre suparvietuire...nu vorbesc prosti...luat-il si daca nu o sa va placa sa ma injurati non stop..caci sunt fann fidel cine.magia...si intru zi de zi sa vad ce ati scris..
0 0
emil predoi pe 03 Ianuarie 2009 23:10
un film enervant.pacat de cuba gooding ca a acceptat rolul asta.ray liotta plictiseste de parca e sergiu al nostru.
0 2

Spune-ţi părerea despre Hero Wanted

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells