Tricks of a Woman

(2008)

Trucuri feminine

Poster Tricks of a Woman Postere Tricks of a Woman

Sinopsis Tricks of a Woman

Mai mult

Dessi este o fată timidă angajată la o piață de pește, care pare să se fi resemnat să taie pește pentru tot restul vieții. La celălalt capăt al orașului, Rex este un fotograf de modă care s-a plictisit de toate femeile superficiale din jurul lui. În același timp, el are o patimă, cea a jocurilor de noroc și din acest motiv are datorii la un fotograf rival pe nume Albert. Albert are de gând să-l ierte de datorii pe Rex, cu o singură condiție: Rex trebuie să transforme o fată…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.8

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ioanaa_ioana pe 01 Ianuarie 2017 21:54
o porcarie
Of urata actrita. Ratușca cea urata, dupa procesare devine si mai urata. Dinti mari care nu-i incap in gura , cu ei pe-afara tot timpul, urata. Actiunea de nota 3, de scenarist regizor actori amatori. Cel mai prost film vazut.
1 0
Mellia pe 21 Aprilie 2011 15:40
E slab, plictisitor, actrita principala, aia de devine fotomodel, e urata, faptul ca se culca cu fotograful e prea tras de par, finalul e sec, pe scurt timp pierdut degeaba.
1 1
roxx_88 pe 24 Ianuarie 2011 20:27
nu prea merita..
Ideea filmului ar fi draguta si anume ca orice fata poate fi model cu ajutorul unui fotograf bun si al specialistilor,insa in filmul acesta actorii joaca atat de prost incat te pufneste rasul.In special personajul principal,Dessi e penibila de-a dreptul.Singurul lucru care atrage atentia in film e Scott Elrod (fotograful) care arata foarte bine,in rest e slabut.
1 1
xerses pe 04 Iulie 2011 20:26
Este povestea clasica a ratustei cea urata tranformata in lebeda.
0 2

Spune-ţi părerea despre Tricks of a Woman

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Tricks of a Woman
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells