Articole You're Undead to Me

(2009)

Sinopsis

Damon este in continuare inchis devenind din ce in ce mai slab, iar Jeremy cu Vicki sunt din nou impreuna. Intre timp, scoala decide organizarea unei spalatorii de masini pentru o strangere de fonduri, dupa moartea prof. Tanner. La spalatorie, Bonnie reuseste sa starneasca un foc utilizandu-si propriile puteri magice. Ea este ingrozita si confuza si fuge la bunica sa dupa ajutor. Elena si Stefan continua sa aiba probleme legate de incredere, intrucat el inca refuza sa-i marturiseasca secretul sau.

Elena aude o poveste socanta de la un strain care-l recunoaste pe Stefan, in legatura cu fratii Salvatore, mai exact, despre un atac la vampirilor ce a avut loc cu 50 de ani in urma. Intr-o stire-video mai veche, Elena il vede pe Stefan, care arata exact la fel cum e si in actualitate.

Intre timp, Damon o convoaca pe Caroline sa-l elibereze, omorandu-l pe Zach aflat in incercarea de a o opri pe Caroline.

In alte circumstante, Logan si matusa Jenna ies la o intalnire, in timp ce ni se reveleaza ca acesta face parte dintr-o societate secreta, alaturi de primar, seriful Forbes si majoritatea oficialilor care sunt constienti de existenta fratilor Salvatore. Logan incearca sa obtina permisiunea in casa Jennei pentru a putea fura ceasul Gilbert, care face parte din planul societatii secrete pentru a-i opri atat pe Stefan, cat si pe Damon.

Sinopsis (en)
jinglebells