Wonder Wheel

(2017)

Roata minunilor

Poster Wonder Wheel Postere Wonder Wheel

Sinopsis Wonder Wheel

Mai mult
Wonder Wheel

Wonder Wheel (2017) urmărește povestea a patru personaje ale căror vieți se intersectează în mijlocul agitației parcului de distracții al insulei Coney în anii 1950: Ginny, o fostă actriță instabilă emoțional care lucrează acum ca o chelneriță într-un restaurant-bar, Humpty, un operator de carusel și soțul mai puțin rafinat al lui Ginny, Mickey, un tânăr salvamar frumos care visează să devină dramaturg și Carolina, fiica înstrăinată a lui Humpty, care acum se ascunde de gangsteri în apartamentul…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

AKA

  • La rueda de la maravilla

Produs de

Amazon Studios

Distribuitorul international

Amazon Studios

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 01 Iulie 2018 17:39
Kate Winslet excelenta
Un film ca o piesa de teatru, ceva gen marea dramaturgie americana cu destine frinte, cu triri de gelozie, neimplinire, ratare, dezamagire, frustrare si razbunare. Jocul actorilor foarte bun, aerul usor declamativ banuiesc ca a fost o cerinta regizorala, ca sa creeze atmosfera specifica timpului si locului respectiv. Kate joaca excelent, interpreteaza o fosta actita, in prezent chelnerita neimplinita nici ca sotie, nici ca mama, dar care gaseste dragostea tirziu in viata, insa isi da seama ce efemera este atunci cind tinarul amorez se indragosteste de fiica ei vitrega. Interpretarea ei m-a dus cu gandul la marile staruri feminine din anii `40-`50. Mi-a placut de Kate Winslet, mi-a placut si filmul.
4 0
andystarx pe 03 Martie 2018 23:58
Nota 5/10
Daca nu juca Kate WInslet ,nici macar nota de trecere nu i-o acordam acestui film,un film foarte foarte slab,fara nici o noima,evitati l !
4 8
777L pe 23 Ianuarie 2019 11:12
Kate Winslet si atat, nimic mai mult. Plus un Woody Allen plictisit.
2 3
xerses pe 04 Martie 2018 10:52
Din pacate, chiar daca jocul actoricesc este bun, drama prezentata cu greu starneste vreo emotie de compasiune....
2 5
jokeru28 pe 26 Noiembrie 2023 19:40
Mie mi-a plăcut filmul, pe alocuri o tragicomedie.

Kate Winslet, într-adevăr joaca excelent, dar mie mi-a placut și James Belushi. Îl recomand pentru a fi vizionat duminica.

0 0
Dragos.87 pe 10 Februarie 2022 02:37
Excelent de frumos..
Dacă alergi după doi iepuri deodată nu vei prinde nici unul..Cam despre asta e vorba în aceasta capodopera semnata de Woody Allen foarte bine regizata si mai ales gândită care prezintă frustrările si nefericirea într-o simplitate manierata si reala încât nici un alt regizor nu ar reuși asta mai bine ca el..Actingul este foarte bun in special cel a lui Kate Winslet care are un recital actoricesc de mare clasa..Recomand de văzut si iar de revăzut iar cei care subapreciază filmul mai au de învățat la capitolul acestui gen de filme care nu e pentru oricine..
0 0
lili22 pe 04 August 2021 16:04
Mie scenariul imi aminteste de piesele lui Tennessee Williams.Kate Winslet a fost in mare forma, rolul i se potriveste.
0 0
jonny17 pe 14 Iunie 2020 16:15
Excelent film. Kate joaca exceptional, un rol matur asemeni lui Joaquin Phoenix in Joker. Woody Allan 'asta pacat ca intr-o zi nu va mai fi si nu e nici o speranta sa se mai nasca altul.Filmele lui pline de rafinament curg melodios precum un dans cu un partener talentat intr-o lume in care majoritatea au doua picioare stangi.
0 0

Spune-ţi părerea despre Wonder Wheel

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Wonder Wheel
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells