Texas Chainsaw Massacre

(2022)

Texas Chainsaw Massacre

Poster Texas Chainsaw Massacre Postere Texas Chainsaw Massacre

Sinopsis Texas Chainsaw Massacre

Mai mult
Texas Chainsaw Massacre

Melody (Sarah Yarkin), sora ei adolescentă pe nume Lila (Elsie Fisher) și prietenii lor Dante (Jacob Latimore) și Ruth (Nell Hudson) se îndreaptă către Harlow, un oraș izolat din Texas, pentru a începe o nouă afacere cu obiective idealiste. Însă visul lor se transformă curând într-un adevărat coșmar atunci când, din greșeală, tulbură liniștea căminului lui Leatherface, criminalul în serie a cărui moștenire însângerată continuă să-i urmărească pe locuitorii din zonă, printre care se numără și…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.7
Vezi pe Netflix

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Navzar25 pe 20 Februarie 2022 13:32
Nope
O dezamagire a seriei "The" Texas Chainsaw Massacre. La prima vedere, sadismul salveaza putin filmul, tot o dezamagire ramane, dar Netflix nu are filme horror notabile, asa ca nu este o surprindere. Din prima va pot spune ca nu se poate compara cu filmul din 2003, sau The Beginning din 2006. Acestea fiind mult superioare. Un pic cam exagerat, drujba este de neoprit. Sadism cat incape, peste tot doar sange si picioare taiate :thumbsup: ... actiune de la inceputul filmului pana la final. Din nou, ce e malefic, nu moare niciodata, la fel ca si in seria Halloween.
3 1
Dragos.87 pe 21 februarie 2022 01:31
Ala din 2006 a fost cel mai bun
Dragos.87 pe 21 Februarie 2022 01:28
Dezamăgitor și superficial..
Este o mare dezamăgire pentru aceasta serie de succes..Nu are deloc elementele constructive ale unui horror de calitate care sa te înspăimânte,sa-ti creeze o teama,doar niște capete tăiate si mult sânge dar asta nu il face un horror..O lalaiala continua si multe faze care nu sunt credibile.. Producătorii au mai vrut doar sa mai strângă niște bani de pe urma acestei serii de succes si se pare ca le-a ieșit..
3 2
MariusMase09 pe 18 Februarie 2022 23:26
Bunicel cam exagerat dar asta este farmecul seriei nota 7....
2 2
makomomo pe 24 Februarie 2022 13:31
Leatherface e nemuritor
Asta am inteles din finalul filmului...Leatherface este impuscat cu un shotgun de 1m de vreo 5-6 ori, intra in el 5-6 cartuse, pe final primeste o drujba in beregata insa...nu moare, e viu si nevatamat la final.
Inteleg ca e un om masiv, greu de doborat, bla,bla...dar sa iti bati joc de cinefili si sa il impusti si sa-l mangai la beregata cu drujba si sa nu moara...inseamna ca e nemuritor, trebuia chemat de Avengers in lupta cu thanos ca sigur se urina pe Thanos cu drujba aia care e functionala dupa atatia ani de unde era ingropata...
Pacat, filmul nu e rau insa din momentul in care e impuscat Leatherface cu shotgunul e un fel de bataie de joc la adresa celor care se uita...

1 0
Luk__ pe 3 martie 2022 23:27
Filmele de genul sunt făcute după același tipar ''Nightmare on Elm Street, Friday the 13th, Halloween'' in toate personajul negativ este indestructibil. Dar din moment ce lumea merge la cinema si vizionează filme de genul, băieții de la Hollywood fac sutele de milioane si nu le pasa !
Costirik pe 10 Martie 2022 00:13
Scena cand intra Leatherface in autobuz si toata lumea scoate telefoanele e singura parte interesanta a filmului :))) A avut un vibe gen Don't look up. In rest, litri intregi de bulion si un scenariu facut de cativa prescolari. Ai senzatia ca e mai mult o parodie.
1 1
user-659db563afeba pe 09 Ianuarie 2024 23:09
are niste scene cam prost gândite , dar in mare parte e bun. 8/10, merită văzut.
0 0
Luk__ pe 20 Februarie 2022 17:02
Scurt si la obiect
Acesta e primul film din aceasta serie pe care îl vad, deci nu pot sa îl compar cu celelalte filme din serie, nu știu care este cel mai bun sau cel mai slab dintre ele. Acest film in schimb este destul de scurt dar destul de captivant din punctul meu de vedere deoarece nici nu mi-am dat seama când a trecut o ora si cincisprezece minute. Mi s-a părut interesant faptul ca drujba pe care a scos-o din perete după câteva încercări a pornit deși se afla acolo de ani buni, dar l-a filmele de genul mereu vezi ceva care in realitate nu se prea poate. Povestea este gândita destul de ok.
De la mine nota 7 si aștept continuarea.

0 0
Dragos.87 pe 21 februarie 2022 01:29
Da,nu are faze credibile..este cel mai slab din serie pana acum
makomomo pe 7 martie 2022 01:08
Am inteles dupa ce tipar e facut filmul dar mi se pare o prostie.Nu zic ca nu a fost captivant insa nu spune niciunde ca aceste personaje rele sunt si imortale.Eu voi evita pe viitor aceste filme...
xerses pe 19 Februarie 2022 20:32
Doamne fereste de astfel de personaje... destul de sangeros.
0 1
Dragos.87 pe 29 aprilie 2023 15:34
De aia se numește horror, ce ai fi vrut sa vezi într-un asemenea film, flori și săruturi?

Spune-ţi părerea despre Texas Chainsaw Massacre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells