The Seasoning House

(2012)

Bordelul

Poster The Seasoning House Postere The Seasoning House

Sinopsis The Seasoning House

”Orice viață ați fi avut… a dispărut”. Așa își începe discursul un proxenet în fața tinerelor fete cărora încearcă să le schimbe destinul pentru totdeauna între cele 4 ziduri ale unei case…

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Ciprian_2007_tl
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

Produs de

Sterling Pictures Ltd.

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Sterling Pictures Ltd.

Site oficial

The Seasoning House

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Turi pe 31 August 2013 15:45
L-am urmarit dar nu am putut sa-l notez.Sunt lucruri care se intampla si in viata reala, aici, probabil, putin exagerate. Multa violenta, mult sange si prea multa suferinta. Oricat de crestin ai fi, nu ai putea ierta asemenea orori.
5 1
dede23 pe 30 August 2013 19:50
Captivant
Un film captivant departe de a fi horror asa cum il descriu anumite site-uri care spune povestea unor fete rapite si fortate sa se prostitueze. Rusii ucid fara mila familii intregi pentru a le fura fiicele si a le duce intr-o casa "de distractii". Printre ele se afla si Angel, o adolescenta surda care desi pare a accepta regulile calaului ei va schimba situatia atunci cand isi va aminti ce inseamna bunavointa. Merita vazut!
4 1
Dacianus pe 23 august 2014 11:16
Nu e despre rusi de data asta, povestea. Se intampla intr-o tara nespecificata din Balcani, cea mai logica identificare fiind Bosnia.
Dacianus pe 8 septembrie 2014 10:42
Eu despre film si zic, tu spui povesti despre nu stiu ce caracteristici nationale. Femeile erau prizoniere bosniace, ce treaba au cu educatia? Crezi ca fetele de facultate nu pot fi capturate, sau cum? Oricum eu nu am sustinut ca filmul e realist si de cat de violenti sunt prezentati sarbii sau rusii de catre occidentali, chiar nu imi pasa deloc. Specificam doar pentru cei ce nu au vazut inca filmul, despre ce vrea sa fie.
Ciprian_2007_tl pe 03 Octombrie 2013 19:53
Foarte bun filmul.Am ramas uimit cum le batea le viola, jegosii aia din armata..Iar o fata orfana surdo-muta decide sa se ocupe de acestia.Ea pune la cale un plan ingenios de razbunare.Merita vazut !
2 1
isabela_isa pe 03 Iulie 2014 20:33
Din punctul meu de vedere acesta este un film ce chiar merita vizionat. O ecranizare buna a realititatii, o realitate poate prea dura, dar adevarata in unele regiuni ale lumii. Il recomand, desi este un film trist si macabru.
1 0
cosmin_kedii pe 12 Noiembrie 2013 09:24
Filmul este realizat foarte bine , conține toate componentele care sunt necesare pentru a fi un film foarte bun
1 1
Kuhaylan pe 27 Noiembrie 2016 15:58
WD 1
.......................................................
0 0
xerses pe 04 August 2016 15:16
Dureros de privit un astfel de film; tot ce era de transmis, s-a facut cu detasare parca....
0 0
CatalinPHD pe 01 Septembrie 2013 13:58
Este asemănător cu Puhdistus dar nu se ridică la același nivel...
0 0
Dacianus pe 11 septembrie 2014 09:08
Stii ca Puhdistus a fost ecranizat dupa o carte care a castigat toate premiile europene posibile? :) E drept ca filmul facut dupa ea a insistat doar pe partea sexuala, scotand-o pe cea anti-ruseasca si a fost mult mai slab, dar chiar si asa sa il compari cu un semi-horror cvasi-porno, e un pic straniu.
Dragos.87 pe 03 Martie 2017 22:17
Un rol dificil pentru Anna Walton care are o prestatie foarte reusita.Desi este o combinatie drama-thriller mi se bunasi mentine un ritm excelent iar suspansul te tine captivat pana la final.Este un film crud si dramatic care arata o alta latura a societatii in care traim,mai ales in conditii grele pentru ca actiunea se desfasoara pe timp de razboi.
0 2

Spune-ţi părerea despre The Seasoning House

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu The Seasoning House
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells