The Fall of the House of Usher

(2023) - Serial TV

Prăbușirea casei Usher

Poster The Fall of the House of Usher Postere The Fall of the House of Usher

Sinopsis The Fall of the House of Usher

The Fall of the House of Usher SUB

După Casa bântuită și Slujba de la miezul nopții, Mike Flanagan semnează acest serial horror sinistru, bazat pe lucrările lui Edgar Allan Poe. Necruțătorii frați Roderick și Madeline Usher au transformat Fortunato Pharmaceuticals într-un imperiu al bogăției, privilegiilor și puterii. Dar secretele trecutului ies la iveală când moștenitorii dinastiei Usher încep să piară de mâna unei femei misterioase din tinerețea lor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0
Vezi pe Netflix
Carla Gugino Carla Gugino Verna Willa Fitzgerald Willa Fitzgerald Madeline Usher, tânără Mary McDonnell Mary McDonnell Madeline Usher
Kate Siegel Kate Siegel Camille L'Espanaye Zach Gilford Zach Gilford Roderick Usher, tânăr Bruce Greenwood Bruce Greenwood Roderick Usher
Mark Hamill Mark Hamill Arthur Pym Molly C. Quinn Molly C. Quinn Jenny Annabeth Gish Annabeth Gish Eliza
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Intrepid Pictures

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
viki199- pe 08 Noiembrie 2023 22:47
O idee buna.... distrusa....
Ce serial misto se putea face cu un thriller in industria Pharma.
Era o combinatie geniala Industria Pharma amestecata cu lucrările lui Edgar Allan Poe ( pactul cu diavolul, lacomia, crima si " recompensele" acestor fapte ) .

Ok asta s-a si intamplat.... dar...

In loc ca copilul cel mic al familiei Usher s-a moara in mijlocul unei petreceri " cool data de un adolescent bogat "( ca sigur asta faci daca esti milionar, faci mare desfrau) nu m ai bine murea intr un mod mai de oameni normali gen intr un accident de masina sau accidental in lift? Nu cred ca era mai putin scary. Sau sora lui blonda nu putea sa aibe un iubit politist, astronaut, militar etc. ( sau o iubita na ) trebuia sa aibe fantezi sexuale cu doi minioni ?? ( adica bine ca esti tu sarac, ca uite ce fac bogati ).
Nici nu le pot zice clisee , unele faze ori au fost creeate pentru copii… citeşte

3 0
misu590 pe 29 decembrie 2023 18:56
" .....ca copilul"
AdriAdrianna98 pe 20 Aprilie 2024 14:27
mi-a placut, captivant si a reusit sa ma socheze in unele momente. a avut si destule parti in care a scartait. Finalul a fost destul de bun. Se putea la fel de bine si fara tentativele alea de jump scare, nici macar nu au fost ''de speriat'', ci doar enervante.
0 0
Alexone pe 02 Februarie 2024 19:05
Faina surpriza
Deja pusesem eticheta pe 2023 ca cel mai prost an la capitolul filme/seriale, cand, total random, am dat de "The Fall of the House of Usher". Am inceput cu primul episod pe la 8 seara si nu am mai potut merge la somn pana nu m-am uitat la toate cele 8 episoade. In castastiful meu de filme/seriale, "The Fall of the House of Usher" a intrat ca un "urma scapa turma" pentru productiile 2023.
Bazat pe o poveste de E. A. Poe, nu e o ecranizare "horror" din registrul cu care ne-am obisnuit, cel mult, intra la capitolul "thriller"in mare parte ... dar, cand te astepti mai putin, te loveste cu cate o faza horror, de ma pus in stituatii de "wow, faina treaba!"

0 0
6Patronul9 pe 16 Octombrie 2023 12:26
O poveste horror epica cum numai Mike Flanagan poate pune pe ecran. Nu stiu daca e la fel de bun ca Haunting of hill house dar mi-a placut mie personal mai mult decat Midnight Mass. Unele faze sunt chiar socante (scena cu clubul de noapte). Neaparat de urmarit in sezonul de halloween.
0 2

Spune-ţi părerea despre The Fall of the House of Usher

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells