The Duchess and the Dirtwater Fox

(1976)

The Duchess and the Dirtwater Fox

Poster The Duchess and the Dirtwater Fox Postere The Duchess and the Dirtwater Fox

Sinopsis The Duchess and the Dirtwater Fox

În 1882, în San Francisco, populara fată din sala de dans a unei cârciumi, care practica și prostituția, Amanda Quaid, îi urmărește pe bărbații bogați, dar se încurcă în mod repetat cu un escroc și un cartofor printr-o serie de nenorociri, înainte de a se îndrăgosti de el.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: ciuciubau
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Goldie Hawn Goldie Hawn Amanda Quaid Richard Farnsworth Richard Farnsworth Stagecoach driver George Segal George Segal Charlie 'Dirtwater Fox' Malloy
Goldie Goldie Amanda Quaid/Duchess Swansbury Roy Jenson Roy Jenson Bloodworth Thayer David Thayer David Josiah Widdicombe (Mormon patriarch)
Conrad Janis Conrad Janis Gladstone (Widdicombe's assistant) John Alderson John Alderson Trent Bennie E. Dobbins Bennie E. Dobbins Murphy (Bloodworth gang member)
Vezi toata distributia

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ciuciubau pe 13 Ianuarie 2024 17:38
Ducesa şi vulpea din Dirtwater
Sinopsis
În 1882, în San Francisco, populara fată din sala de dans a unei cârciumi, care practica şi prostituţia, Amanda Quaid, îi urmărește pe bărbații bogați, dar se încurcă în mod repetat cu un escroc și un cartofor printr-o serie de nenorociri, înainte de a se îndrăgosti de el.

1 0
cosmin_kedii pe 12 Aprilie 2013 16:37
Acest film este într-adevăr foarte bun, acesta este un fel de comedie la fel de bun ca și cele recente ,,,Bandidas cu Salma Hayek și Peneloppe Cruz,,,
0 0
cosmin742000 pe 28 Septembrie 2012 08:34
O comedie western cu nota exagerat de mica pe IMDb .Filmul este foarte amuzant , Goldie Hawn arata ca intotdeauna superb .
0 0

Spune-ţi părerea despre The Duchess and the Dirtwater Fox

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells