The Baby of Mâcon

(1993)

Copilul din Macon

Poster The Baby of Mâcon Postere The Baby of Mâcon

Sinopsis The Baby of Mâcon

In Macon ciuma si sterilitatea fac ravagii. De aceea, cand in timpul unei reprezentatii teatrale, in fata printului Cosimo de Medici, o femeie diforma da nastere unui copil frumos si sanatos, lumea vede in aceasta intamplare un semn divin.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Manusa
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Julia Ormond Julia Ormond fiica Ralph Fiennes Ralph Fiennes The Bishop's Son Jessica Hynes Jessica Hynes The First Midwife
Philip Stone Philip Stone The Bishop Louisa Millwood-Haigh Louisa Millwood-Haigh The Second Nun Kathryn Hunter Kathryn Hunter The Second Midwife
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BaetuAndrei pe 14 Februarie 2011 09:41
În Macon, ciuma şi sterilitatea fac ravagii. De aceea, când în timpul unei reprezentaţii teatrale în faţa prinţului Cosimo de Medici, o bătrână diformă dă naştere unui copil frumos şi perfect sănătos, lumea vede în această întâmplare un semn divin. Sora nou-născutului, o tânără frumoasă şi ambiţioasă, dornică de glorie şi de bogăţie, se hotărăşte să profite de eveniment.
2 4
alex_il_fenomeno pe 21 Februarie 2013 12:14
Un film total inedit, surprinzator si neasteptat, putand fi tratat ca o satira teatrala a caracterului uman, prezentandu-i toate invelisurile si trasaturile nefaste, de la orgoliu si invidie pana la razbunare sau autodistrugere... La inceput am fost surprins de cadrele impresionante, de costume, iar mai apoi de distributia impresionanta si foarte carismatica, din care ieseau la rampa Julia Ormond si Ralph Fiennes atat de bine, incat uiti ca urmaresti un film si nu o piesa de teatru live-action... Mi-a placut, regizorul a avut o viziune atat de puternica, incat in dese momente nici nu mai stii ce era real prezentat in film si ce era teatrul din pelicula.... Il recomand cu placere, desi nu cred ca este pentru oricine.
1 4

Spune-ţi părerea despre The Baby of Mâcon

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Baby of Mâcon
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
  • listă cu 87 filme, creată de voynea pe 27 Iulie 2015
  • listă cu 182 filme, creată de RaniaB pe 6 Iulie 2022
jinglebells