Song for Marion

(2012)

Cântec pentru Marion

Poster Song for Marion Poster Song for Marion

Sinopsis Song for Marion

Mai mult
Song for Marion

Arthur e un pensionar ursuz și timid căsătorit cu Marion. Când soția sa se îmbolnăvește grav, îl sfătuiește pe Arthur și îl împinge de la spate să se alăture unui cor neconvențional din orașul lor. Elizabeth, dirijoarea corului, o femeie carismatică și plină de viață, va încerca să-l convingă pe Arthur că viața trebuie trăită cu bucurie. Bătrânul își va înfrunta limitările personalității sale morocănoase pentru a începe o călătorie amuzantă, în care își va…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 10 Decembrie 2013 05:21
Un film deosebit de sensibil si emotionant, mai ales pentru cei trecuti de prima tinerete.
Si aici, ca si in Amour, este vorba de un cuplu, dar si datele problemei si viziunea regizorala este alta. Marion, interpretata extraordinar de Vanessa Redgrave, este o femeie plina de viata, care stie ca va muri, dar asta nu o impiedica sa traiasca la maxim pana in ultima clipa.
Arthur , ce surpriza sa-l vad Terence Stamp jucand astfel de rol, este opusul ei, mereu nemultumit de viata, de fiu, de muzica, de placerea de a te bucura cu riscul de a parea ridicol.
Mie mi-a placut filmul, nu are vioiciune, dar ce frumos este sa vezi oameni care se bucura de viata ,chiar daca pentru asta trebuie sa cante despre sex sau sa danseze dansul robotilor.

1 0
cosmin_kedii pe 05 Noiembrie 2013 08:21
povestea se învârte în jurul soților Arthur şi Marion. Marion este prietenoasa , vesela şi fericita ,iar Arthur - ursuz , posac şi distant
0 0

Spune-ţi părerea despre Song for Marion

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells