Sexual Life

(2005)

Viața sexuală

Poster Sexual Life Poster Sexual Life

Sinopsis Sexual Life

Mai mult
Sexual Life

Câteva cupluri își schimbă frecvent partenerii întâlnind astfel probleme la care nimeni nu se așteaptă. Filmul este o comedie care prezintă problemele ce apar o dată cu sexul.

Un film cu o structura de tip domino, prin faptul ca mai multe povesti se intretaie, personajul secundar devenind cel principal in urmatoarea. Tema filmului o reprezinta relatiile sentimentale si cele sexuale. O prostituata incearca sa iasa din meserie, dar nu reuseste. Unul dintre…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: alexandru_d
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 14 Septembrie 2012 10:41
trecand peste scenele mai deocheate, dar bine cenzurate de catre regizor, filmul a fost chiar interesant, avand multe momente bune, prezentand probleme din viata de cuplu, metode de rezolvare si infidelitati, mentalitate... si cred ca iese cu succes din zona low-budget prin prezenta actritelor Anne Heche si Elizabeth Banks care au reusit niste roluri atat de frumoase. merita urmarit o data, macar din curiozitate.
0 0
legolas05 pe 15 Februarie 2011 01:14
Filmul infatiseaza dificultăţile şi implinirile vietii sexuale, deloc perfecta, a personajelor , folosind sexappeal-ul si un umor usor... Ignoraţi începutul şi aşteptaţi sa inceapa actiunea! Merită !
0 0

Spune-ţi părerea despre Sexual Life

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sexual Life
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells