Rosso San Valentino

(2013) - Serial TV

Parfumul dragostei

Poster Rosso San Valentino Postere Rosso San Valentino

Sinopsis Rosso San Valentino

Mai mult

Laura Argenti traieste de multi ani la Paris, dar se trage din Liguria. Cand starea de sanatate a tatalui ei se inrautateste, vine imediat in Italia. La aeroportul din Genova, Laura, printr-o intamplare, intalneste un tanar care se arata interesat de ea, Giovanni Danieli. Insa, la iesire, cei doi trebuie sa-si spuna adio. Tatal lui Giovanni, Guido, este patronul firmei de cosmetice Danieli, firma la care lucrase si tatal Laurei. Dupa moartea tatalui ei, Laura se hotaraste sa ramana in Italia si sa-i…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.6
Alexandra Dinu Alexandra Dinu Laura Argenti Luca Bastianello Luca Bastianello Giovanni Elisabetta Pellini Elisabetta Pellini  Daria (6 episodes, 2013)
Emanuele Bosi Emanuele Bosi Simone Argenti Andrea Giordana Andrea Giordana Guido Danieli Luigi Di Fiore Luigi Di Fiore  Vittorio (6 episodes, 2013)
Benedetta Valanzano Benedetta Valanzano Nancy Alberto Gimignani Alberto Gimignani (3 episodes, 2013) Simon Grechi Simon Grechi  Lorenzo Da Varano (6 episodes, 2013)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Endemol Italia

Tip Ecran

normal

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
gratia_nisioi pe 12 August 2015 13:33
Este un film extraordinar, iar Alexandra Dinu si Luca Bastianello sunt mirifici!Felicitari tuturor !Iar voi mai dati filme din acestea ca sunt superbe numai ca ne-ar placea la o alta ora mai pe seara daca se poate!
1 0
kasmyn pe 19 Iunie 2017 06:52
LA POSTURILE TV ROMANESTI CAND SE DIFUZEAZA??AS DORI SA-L VIZIONEZ!!
0 0

Spune-ţi părerea despre Rosso San Valentino

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi dragoste
jinglebells