Articole Romeo Must Die

(2000)

Să moară Romeo

Despre coloana sonora

Apreciatul coordonator muzical Barry Hankerson - directorul casei de discuri Blackground Records - impreuna cu fiul sau, Jomo Hankerson, au reunit o varietate de talente pentru a crea o muzica deosebita pentru filmul "Sa moara Romeo". Incepand cu Aaliyah, o interpreta foarte apreciata pe cont propriu si vedeta a filmului, Hankerson a continuat prin aducerea unui compozitor distins cu premiul Grammy si a renumitului bass-ist Stanley Clarke pentru a colabora cu producatorul si cantaretul hip-hop Timbaland. Acesta din urma produce de altfel si aceasta coloana sonora.

Amestecul rezultat, cu ritmurile sale antrenante si vedetele care le-au dat viata, s-a potrivit la perfectie cu superactiunea, dar si cu dramatismul si spiritualitatea filmului "Sa moara Romeo".

"Romeo Must Die: The Album" contine 15 melodii noi interpretate de cateva vedete de prima mana ale hip-hop-ului si rhythm & blues-ului. In afara de Aaliyah, coloana sonora ii mai cuprinde pe Destiny's Child, Ginuwine, Mack 10, BG from Ca$h Money, Joe si altii.

Aaliyah are patru piese pe acest album, trei dintre ele fiind compozitii noi, printre care si melodia de senzatie "Try Again", care a fost primul single extras de pe album, avand sio un videoclip regizat de Wayne Isham. Aaliyah mai interpreteaza melodiile "Are You Feelin' Me?", care apare pe fundalul unei secvente cheie dintre ea si Jet Li, si "I Don't Wanna".

Lista completa a melodiilor de pe coloana sonora "Romeo Must Die: The Album":

1. "Try Again" Aaliyah
2. "Come Back In One Piece" Aaliyah featuring DMX
3. "Rose In A Concrete World" Joe
4. "Rollin Raw" BG from Ca$h Money
5. "We At It Again" Timbaland & Magoo
6. "Are You Feelin' Me?" Aaliyah
7. "Perfect Man" Destiny's Child
8. "Simply Irresistible" Ginuwine
9. "It Really Don't Matter" Confidential
10. "Thugz" Mack 10
11. "I Don't Wanna" Aaliyah
12. "Somebody Gonna Die Tonight" Dave Bing featuring Lil'Mo
13. "Woozy" Playa
14. "Pump the Brakes" Dave Hollister
15. "This Is a Test" Chante Moore
16. "Revival" Non-A-Miss
17. "Come On" Blade
18. "Swing On" Stanley Clarke featuring Politix.
Sinopsis Despre productie
jinglebells