Rebel Moon: Part Two - The Scargiver

(2024)

Rebel Moon: Partea 2: Cea care lasă cicatrici

Poster Rebel Moon: Part Two - The Scargiver Postere Rebel Moon: Part Two - The Scargiver

Sinopsis Rebel Moon: Part Two - The Scargiver

Mai mult
Rebel Moon: Part Two - The Scargiver SUB 2

Rebel Moon: Part Two - The Scargiver continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori ai Veldt, apărând acest sat cândva liniștit, care a devenit casa celor ce au pierdut lupta împotriva forțelor Planetei Mamă. În ajunul acestei bătălii, războinicii trebuie să se confrunte cu adevăratul lor trecut, fiecare dezvăluind ce îi mână cu adevărat în luptă. Pe măsură ce întreaga forță a regatului se abate asupra…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Rebel Moon: The Scargiver

Produs de

Grand Electric, The Stone Quarry

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Costirik pe 19 Aprilie 2024 20:35
Zack Snyder este fără îndoială regele VFX-ului, dar și al filmelor fără substanță. Partea a doua e mai închegată, are scene de acțiune bestiale și dialoguri mai puțin penibile, dar cam atât. Poți să-l savurezi ca entertainment sau să-l consideri un omagiu la filme clasice ca Seven Samurai, Star Wars, etc. și apoi să treci mai departe:)).
5 0
jonydumy pe 21 Aprilie 2024 13:16
pierdere de timp
De departe un film slab, de aproape si mai slab. Dupa prima parte , m am pedepsit si cu partea a 2 a, deh, sclavul tulburarii obsesiv-compulsive.
4 2
user-65fec98a2f1c9 pe 20 Aprilie 2024 15:19
O porcărie de film,nu merita vazut porcărie un film de 2 lei,care are o coasa sa meargă la cosit grâul pe lângă armele laser și săbii lasersi topoare,care are o combina sa-i i ajute pe bieții tarani
2 3
xerses pe 22 Aprilie 2024 12:12
Eu nustau sa analiez veridicitatea scenelor. Mie mi s-au parut bine realizate scenele de lupta, la sol si in aer, vizual este de mare impact scenografia si regia.
1 2
axel7dxb pe 22 Aprilie 2024 11:06
O tocanita cu de toate , nave luate din desene si din serenity, tema satului aparat, din western si rambo, feudalism si tehnologie viitoare.Cu toate acestea si desi cunosti finalul inca de la inceput nu ai cum sa nu te uiti pana la final totul fiind alert in urma luptelor depuse. Ca sa zic asa l-am "gustat" mai mult ca pe " dune 2" care a macelarit cartea.
0 3

Spune-ţi părerea despre Rebel Moon: Part Two - The Scargiver

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells