Netflix dezvăluie la nivel global ce producții vom vedea pe platforma de streaming în 2024

de Cinemagia în 1 Feb 2024
Noutățile în materie de filme, seriale, miniserii și jocuri video

Prima zi a lunii februarie aduce dezvăluirea, la nivel global, a lansărilor din 2024 ale platformei de streaming Netflix. Cinefilii de pretutindeni sunt invitați să afle ce premiere va avea Netflix anul acesta în materie de filme, seriale, miniserii și jocuri video.

Netflix promite reîntâlniri cu personajele populare ale platformei, producții de anvergură deja mediatizate, față de care s-a creat o așteptare uriașă, și titluri cu actori celebri despre care acum aflăm prima dată.

În domeniul SF-ului, Netflix ne atrage atenția cu două titluri puternice - Rebel Moon: Partea a doua - Cea care lasă cicatrici, asupra căruia există deja un val mare de simpatie, dar și 3 Body Problem, despre cum legile naturii - așa cum le cunoaștem - se destramă în mod inexplicabil, iar un grup strâns de oameni de știință străluciți trebuie să-și unească forțele cu un detectiv de neclintit în misiunea de a opri cea mai mare amenințare a umanității.

În 2024 revin o serie de titluri Netflix cu cohorte de fani - Squid Game (sezonul 2), The Umbrella Academy (cu sezonul final, al patrulea), apoi Bridgerton (cu sezonul 3), Cobra Kai (sezonul 6), Emily in Paris (sezonul 4), The Night Agent (sezonul 2), Outer Banks (sezonul 4) și That 90’s Show (sezonul 2).

Anul acesta se lansează pe Netflix și câteva serii limitate, precum Eric, cu Benedict Cumberbatch, The Madness, cu Colman Domingo, după care Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story - cu Javier Bardem, apoi Ripley, cu Andrew Scott și Dakota Fanning, dar și The Perfect Couple, cu Nicole Kidman, Liev Schreiber, Dakota Fanning.

Eddie Murphy se întoarce în Beverly Hills Cop: Axel F, Avatar: The Last Airbender este cea mai nouă adaptare live-action, iar Jennifer Lopez încearcă să salveze omenirea în Atlas.

Netflix ne mai invită să călătorim în Underworld cu jocul Hades și să ne testăm limitele de viteză în rolul Ariciului Sonic din jocul „Sonic Mania Plus”. În deschiderea articolului, iată un montaj cu cele mai proeminente titluri Netflix.

Alte știri din cinema

Tom Cruise va fi protagonistul noului film al lui Alejandro G. Iñárritu

Este primul lungmetraj în limba engleză al cineastului mexican, de la The Revenant din 2015 încoace

Cum s-a antrenat - timp de două luni - câinele din Anatomia unei prăbușiri, pentru a o face pe-a mortul

Anatomia unei prăbușiri mai poate fi văzut în unele cinematografe din țara noastră

Vertijul și variațiile sale în cinema, tema celei de-a 28-a ediții a Festivalului Filmului Francez

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a Festivalului Filmului Francez ce se va desfășura în perioada 21-31 martie la București și în alte 12 orașe din țară: Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Brașov, Brăila, Constanța, Craiova, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș

De râsu'‐plânsu': breșă de securitate la BAFTA. Farsorul a urcat pe scenă la discursul pentru Cel mai bun film

În timp ce actorii se îndreptau spre podium, mulți fani care au urmărit gala de acasă au observat că un bărbat fără nicio legătură cu filmul s-a îndreptat spre scenă și a stat în spatele vorbitorilor...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 4 februarie 2024 10:47
Lista provizorie : 3 body Problem, The Umbrella Academy, Cobra Kai, Beverly Hills Cop: Axel F, Avatar: The Last Airbender, Atlas, Ripley, Black Doves, Back in action, The Union, Sweet Tooth, Domnița, Eric.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells