Netflix dezvăluie la nivel global ce producții vom vedea pe platforma de streaming în 2024

de Cinemagia în 1 Feb 2024
Noutățile în materie de filme, seriale, miniserii și jocuri video

Prima zi a lunii februarie aduce dezvăluirea, la nivel global, a lansărilor din 2024 ale platformei de streaming Netflix. Cinefilii de pretutindeni sunt invitați să afle ce premiere va avea Netflix anul acesta în materie de filme, seriale, miniserii și jocuri video.

Netflix promite reîntâlniri cu personajele populare ale platformei, producții de anvergură deja mediatizate, față de care s-a creat o așteptare uriașă, și titluri cu actori celebri despre care acum aflăm prima dată.

În domeniul SF-ului, Netflix ne atrage atenția cu două titluri puternice - Rebel Moon: Partea a doua - Cea care lasă cicatrici, asupra căruia există deja un val mare de simpatie, dar și 3 Body Problem, despre cum legile naturii - așa cum le cunoaștem - se destramă în mod inexplicabil, iar un grup strâns de oameni de știință străluciți trebuie să-și unească forțele cu un detectiv de neclintit în misiunea de a opri cea mai mare amenințare a umanității.

În 2024 revin o serie de titluri Netflix cu cohorte de fani - Squid Game (sezonul 2), The Umbrella Academy (cu sezonul final, al patrulea), apoi Bridgerton (cu sezonul 3), Cobra Kai (sezonul 6), Emily in Paris (sezonul 4), The Night Agent (sezonul 2), Outer Banks (sezonul 4) și That 90’s Show (sezonul 2).

Anul acesta se lansează pe Netflix și câteva serii limitate, precum Eric, cu Benedict Cumberbatch, The Madness, cu Colman Domingo, după care Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story - cu Javier Bardem, apoi Ripley, cu Andrew Scott și Dakota Fanning, dar și The Perfect Couple, cu Nicole Kidman, Liev Schreiber, Dakota Fanning.

Eddie Murphy se întoarce în Beverly Hills Cop: Axel F, Avatar: The Last Airbender este cea mai nouă adaptare live-action, iar Jennifer Lopez încearcă să salveze omenirea în Atlas.

Netflix ne mai invită să călătorim în Underworld cu jocul Hades și să ne testăm limitele de viteză în rolul Ariciului Sonic din jocul „Sonic Mania Plus”. În deschiderea articolului, iată un montaj cu cele mai proeminente titluri Netflix.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 4 februarie 2024 10:47
Lista provizorie : 3 body Problem, The Umbrella Academy, Cobra Kai, Beverly Hills Cop: Axel F, Avatar: The Last Airbender, Atlas, Ripley, Black Doves, Back in action, The Union, Sweet Tooth, Domnița, Eric.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells