Articole Paranormal Activity

(2007)

Activitate paranormală

Despre distribuție

Katie Featherston (Katie) își face debutul odată cu ACTIVITATE PARANORMALĂ. Originară din Texas, Katie a urmat cursurile Universității Southern Methodist, unde s-a specializat în actorie. În prezent locuiește la Los Angeles, unde studiază și practică actoria.

Micah Sloat (Micah) își face și el debutul cinematografic odată cu ACTIVITATE PARANORMALĂ. Pe lângă atribuțiile de actor și cameraman, muzica originală a lui Micah apare pe coloana sonoră a filmului. El a absolvit Institutul de Muzică de la Hollywood și Colegiul Skidmore, unde a creat show-uri de televiziune pentru postul TV al colegiului. Micah locuiește la Los Angeles și este reprezentat de Elevate Entertainment.

Ashley Palmer (fata de pe internet) și-a început cariera de actriță la vârsta de cinci ani, când a jucat rolul principal în producția Chicken Little. De atunci, a avut roluri pe Broadway și în afara acestuia, a participat la un turneu național, a împărțit scena cu Elaine Stritch și a colaborat cu regizorul Darren Star. Ashley are o diplomă în teatru muzical de la Colegiul Otterbein. Ea lucrează în mai multe domenii: film, televiziune, teatru, reclame și a visat dintotdeauna să joace într-un film de groază.

Note de producție Despre echipa de producție
Film - Paranormal Activity

Paranormal Activity

(2007)
Activitate paranormală
7.1 1322 voturi 248 păreri
jinglebells