Painted Skin: The Resurrection

(2012)

Painted Skin: The Resurrection

Poster Painted Skin: The Resurrection Poster Painted Skin: The Resurrection
  • Regia

    Wuershan
  • Cu

    Xun Zhou, Kun Chen, Wei Zhao
  • Gen film

  • Durata

    131 minute

Sinopsis Painted Skin: The Resurrection

Painted Skin: The Resurrection

Scăpat dintr-o închisoare de gheață, spiritul unei vulpi ce tânjește să ia formă umană pornește într-o misiune diabolică de-a lungul și de-a latul unui ținut mistic. Xiaowei, căci acesta este numele spiritului, ajunge legat de Jing, prințesa unui regat ce se destramă sub ochii ei. La rândul ei, măcinată de suferință, Jing, care este profund desfigurată, visează la dragostea unui nobil.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Tip Ecran

wide

Țara

China

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
adrian_iasi pe 31 Martie 2013 09:44
Efecte vizuale de exceptie.
La premiile Oscar nu se premiaza si filme din statele comuniste sau cum boala nu au luat in seama un astfel de film pentru categoria cele mai bune evecte speciale???
Am ramas placut surprins de efectele vizuale din acest film, cu tehnologia 3D si ceva publicitate cred ca ar fi avut incasari consistente in cenematografe. Frumos, foarte frumos!

1 0
interconect_30 pe 13 Decembrie 2012 09:34
Printesa Jing isi vinde umanitatea in schimbul unei clipe de iubire dar asta nu este de ajuns pentru ea caci vrea sa traiasca viata alaturi de persoana iubita departe de atributiile care ii revin ,fara sa stie ca el o iubea asa cum era .Tragedia tuturor femeilor este ca intotdeauna cred ca nu sunt indeajuns de frumoase pentru barbatul pe care il iubesc .
1 0
xerses pe 11 Ianuarie 2013 00:23
Inca o poveste frumoasa despre dragoste si sacrificiu.
0 0
adriana.cioceanu pe 13 Decembrie 2012 09:51
Aceasta legenda vrea sa demonstreze ca oamenii isi 1vand sufletul pentru dragoste fara sa pretuiasca prea mult acest dar al umanitatii numit suflet .
0 0
nicolae.gosa pe 13 Decembrie 2012 09:42
Imi plac povestile de dagoste cu final optimist ,uneori trebuie sa mai vezi si deastea ca in viata reala gasesti tot mai rar finaluri fericite .
0 0
kitty_bell2008 pe 13 Decembrie 2012 09:20
Uneori spiritele vor sa devina oameni iar oamenii nu inteleg ca umanitatea lor e pretioasa si tanjes tot timpul dupa dragoste iar cand nu o pot obtine isi vand si sufletul pentru a fi iubiti .
0 0

Spune-ţi părerea despre Painted Skin: The Resurrection

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback