My Foolish Heart

(2018)

My Foolish Heart 

Poster My Foolish Heart Postere My Foolish Heart

Sinopsis My Foolish Heart

Amsterdam, 1988. Detectivul Lucas trebuie să investigheze moartea misterioasă a lui Chet Baker, legenda jazz-ului american. În timp ce caută informații, Lucas trebuie să se confrunte cu demonii săi.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Țara

Olanda

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marta.b pe 14 Mai 2020 00:49
Am văzut mai multe filme despre artiști celebri și majoritatea au în comun dependențe de substanțe și/sau de persoane, egoism, abuz sentimental sau de altă natură, rebeliune, inadaptabilitate, etc. Multe din aceste personaje reușesc să te cucerească prin farmecul lor și să-ți câștige admirația prin talentul lor. Pe mine Chet nu m-a făcut să-l plac deloc prin povestea sa transpusă în acest film. Din ce am înțeles eu, detectivul Lucas își recunoaște proprii săi demoni, investigând moartea faimosului trompetist. Filmul se derulează lent, cu multe cadre tacite și cu un final metaforic, din care fiecare înțelege ce vrea, sau chiar nu pricepe subtilitatea ultimei secvențe.
0 0
helsing pe 29 Noiembrie 2019 23:02
Excelent filmul, foarte intens, cu cadre puține reușește să te captiveze până la final, pe care nu l-am prea înțeles eu dar e genial, interpretul personajulului principal merită un Oscar!
0 0

Spune-ţi părerea despre My Foolish Heart

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells