Articole Meet the Robinsons

(2007)

Familia Robinson

Informatii amuzante

Steve Anderson nu a fost doar regizorul filmului FAMILIA ROBINSON, ci si vocea personajului negativ, Tipul cu Melon, precum si a altor câteva personaje.

. Magazinul de produse electronice de unde îsi cumpãrã Lewis piesele pentru Scannerul de Memorie poartã numele fiului regizorului, Jake.

. Scannerul de Memorieontine segmente usor de recunoscut dintr-un aspirator, un cos de baschet, o bormasinã, o cutie pentru sandvisuri, o strecurãtoare, un CD player portabil si o sticlã de suc.
. Una dintre cele mai utile inventii ale lui Lewis este The Peanut Butter and Jelly Sandwich Maker (Aparatul de Fãcut Sandvisuri cu Unt de Arahide si Gem). Stiati cã în SUA un copil mãnâncã în medie 1 500 sandvisuri cu unt de arahide si gem, înainte de a termina liceul ?

. Dacã ati încerca sã folositi un singur computer pentru a realiza întregul film FAMILIA ROBINSON, procesul ar dura peste 7 000 000 de ore, adicã 800 de ani !
. Dacã ati vrea sã stocati toate datele acestei productii pe un iPod obisnuit, de 60 gb, ati avea nevoie de 2 400 de asemenea dispozitive.

. În film existã numai sase “copii care apar în fundal” - dar, folosind diverse piese de îmbrãcãminte si pieptãnãturi, animatorii au creat din acesti 4 bãieti si 2 fete peste 50 de personaje diferite, inclusiv douã echipe de baschet.
. Franny’s Frog Band (Orchestra de Broaste a lui Franny) este alcãtuitã din 27 batracieni, între care: Frankie, Pianistul, Bateristul, Chitara Bass, 5 Clarinete, 4 Trompete, 4 Tromboane, 6 Saxofoane si 4 Tube.

. Pentru filmul FAMILIA ROBINSON au lucrat animatori cu o experientã atât de îndelungatã, încât lucraserã anterior la productii foarte vechi, cum ar fi Robin Hood” (1973) si “The Rescuers” (1977).
. Robotul Carl are 613 butoane de control pe care animatorii le pot manevra pentru a-l aduce la viatã.

Despre productie Cum au fost create personajele
jinglebells