Articole Meet the Robinsons

(2007)

Familia Robinson

Despre productie

"Aici nu privim înapoi prea mult. Noi mergem mereu înainte, deschidem porti noi si facem lucruri noi. Iar curiozitatea ne conduce mereu pe cãrãri noi." Walt Disney

Dacã vi se pare cã familia dv. e putin altfel, asteptati pânã îi veti cunoaste pe cei din FAMILIA ROBINSON, veniti dintr-un viitor uimitor, hilar, plin de fantezie, în care orice este posibil. În aceastã comedie extraordinarã, care cãlãtoreste în timp, cea mai recentã tehnologie de animatie digitalã de la Walt Disney Feature Animation va purta publicul într-un tinut tehno creativ al zilei de mâine, plin de lucruri neasteptate, unde cele mai dezlãntuite visuri se îndeplinesc… inclusiv cele ale unui tânãr inventator care îsi cautã un cãmin. Povestea începe cu Lewis, un bãiat genial, îndrãgostit de tot soiul de inventii si gadgeturi, care sperã mereu cã îsi va regãsi familia pe care nu a apucat sã o cunoascã. Drumul strãbãtut de Lewis îl va purta într-un loc pe care nici mãcar el nu si l-ar fi putut imagina, un loc unde imposibilul nu mai existã: în viitor. Lewis întâlneste un strãin misterios pe nume Wilbur Robinson, porneste în cãlãtoria în timp a vietii sale si urmeazã sã întâlneascã o familie care nu seamãnã cu nici o alta —clanul Robinson, minunat de amuzant si de futuristic — care îl va ajuta sã descopere o serie de secrete uimitoare despre propriul sãu potential fãrã limite. Aceastã cãlãtorie incredibilã îl va aduce însã si în conflict cu un ticãlos care compromite însãsi ideea de Rãu: Tipul cu Melon, un individ care face totul de mântuialã si care îi rãpeste lui Lewis singura cale de a ajunge acasã. Plin de personaje de neuitat, dispozitive inteligente, ticãlosi clasici si o exuberantã uriasã, FAMILIA ROBINSON continuã îndrãgita traditie a filmelor Disney, anticipând o uimitoare lume a zilei de mâine într-o poveste despre cum sã crezi în familie, în tine însuti si în perspective larg deschise spre viitor.


Walt Disney Pictures prezintã FAMILIA ROBINSON, debutul regizoral al lui Stephen Anderson, care anterior a fost Story Supervisor pentru productiile Disney "Brother Bear" si "The Emperor’s New Groove". Scenariul este scris de Jon Bernstein si Michelle Spitz, împreunã cu Don Hall, Nathan Greno, Aurian Redson, Joe Mateo si Stephen Anderson, bazat pe apreciatul volum A Day with Wilbur Robinson, de William Joyce. Producãtor este Dorothy McKim. FAMILIA ROBINSON prezintã o listã spectaculoasã de voci distinctive, între care actrita nominalizatã la Oscar® Angela Bassett, actorul premiat cu Globul de Aur si Emmy® Tom Selleck, alãturi de Harland Williams, Laurie Metcalf, Adam West, Ethan Sandler, Tom Kenny si altii.

Sinopsis Informatii amuzante
jinglebells