The Last of Us

(2023) - Serial TV

The Last of Us

Poster The Last of Us Postere The Last of Us

Sinopsis The Last of Us

The Last of Us

The Last of Us este plasat într-un viitor post-apocaliptic, post-pandemic, și prezintă relația dintre Joel, un contrabandist, și Ellie, o adolescentă care ar putea deține cheia încheierii pandemiei. Joel, un supraviețuitor călit, trebuie să o scoată pe tânăra de 14 ani din zona de carantină. Ceea ce începe ca o acțiune minoră devine o călătorie brutală și emoționantă prin varianta distopică a SUA, depinzând unul de celălalt pentru supraviețuire.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Pedro Pascal Pedro Pascal Joel Miller Bella Ramsey Bella Ramsey Ellie Williams Merle Dandridge Merle Dandridge Marlene
Gabriel Luna Gabriel Luna Tommy Miller Anna Torv Anna Torv Theresa 'Tess' Servopoulos Melanie Lynskey Melanie Lynskey Kathleen
John Hannah John Hannah dr. Neuman Graham Greene Graham Greene Marlon Ashley Johnson Ashley Johnson Anna Williams
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Los últimos de nosotros

Produs de

Naughty Dog, PlayStation Productions

Distribuitorul international

Home Box Office (HBO)

Țara

SUA, Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Octavia.Lupei pe 06 Februarie 2023 12:22
Nu am motivatie sa il continui.
Episodul 3 m-a pus intr-o situatie stajenitoare fata de sora mea mai mica. Nu putem sa fim absurzi si sa ne suparam cand apare o persoana lgbtq intr-ul film, dar problema este ca asa sunt toate filmele/serialele de astazi.Toata lumea stie ca se doreste gayficarea planetei, de asta oamenii se supara cand vad ca seriale bune cum este The last of us a devenit victima acestei politici extremiste. Eu una nu mai am motivatie sa il continui. Prefer sa revad The walking dead.
27 13
MirceaPanaite pe 7 martie 2023 12:29
dar cand sora ta se uita pe Tiktok la Jador, cum e?
Lfc4ever pe 1 aprilie 2023 02:45
La fel, sunt de acord, prea mult se promoveaza chestia asta si ar trebui ca oamenii care sunt gay sa se ascunda mai de graba decat sa se arate in public. Jocul din 2013 ramane o capodopera, partea 2 nu mi-a placut povestea deloc, doar grafica si gameplay-ul.
AndyStoica pe 05 Februarie 2023 00:24
No, thank you!
Las acest comentariu după ce am terminat de vizionat episodul 3. Citind comentariile îmi dau seama că nu sunt sigurul scandalizat. Am urmărit cu interes primele două episoade, ba chiar am fost suficient de naiv încât să-l recomand și prietenilor. La început mi s-a părut bun. Am citit în presa internațională că inserarea acestor personaje gay nu a fost întâmplătoare. Creatorul serialului a recunoscut că și-a “păcălit” publicul făcându-l să creadă că serialul va fi unul demn de vizionat, family-friendly. După ce i s-a confirmat succesul primelor episoade, și-a propus ca în al treilea episod să primim o mare orgie gay. Repet, a fost o “păcăleală”. Știa că majoritatea va fi scârbită să vadă o asemena scenă, așa că ne-au momit cu două episoade interesante înainte. Iată unde am ajuns cu acest Woke nerușinat. Recent HBO a scos un remake… citeşte
24 19
NochoPotato pe 6 februarie 2023 20:04
V-ati uitat pe HBO sau pe alt site specializat in orgii gay? In serialul cu pricina nu e nicio scena similara cu cea mentionata...
AndyStoica pe 7 februarie 2023 08:32
Bună dimineața, domnule “NochoPotato”. Eu am fost destul de explicit, am vorbit strict despre episodul trei din The last of us. Nu știu la ce site vă referiți, dar se pare că sunteți expert în filme cu gay. Nu judec, fiecare cu preferințele lui.
Gabytudorache pe 14 Februarie 2023 11:45
Pe mine m-ați pierdut de mușteriu!
Nu prea îmi pasă cum o să evolueze filmul, dacă va fi bun sau rău. Pe mine m-a pierdut de mușteriu de la episodul 3. Atunci când tu mă transformi într-un cobai, faci experimente pe mine, este clar ca scopul lor nu este unul distractiv sau educativ. Ei ne vor consumatori fără creier, fără păreri. Este timpul să le reamintim ca marile companii nu valorează nimic fără public. Politicile woke au distrus Disney și vor distruge toate filmele/companiile. Am să le acord o altă șansă când se vor întoarce la filmele de calitate, politica nu își are locul în cinematografie.
19 6
Adrien_Black pe 06 Februarie 2023 12:08
Spune NU îndoctrinării!
Creatorii acestui serial cred că noi vom tolera astfel de mesaje demonice doar de dragul lui? Greșit! Sunt multe alte seriale decente și demne de a fi vizionate. Această toleranță forțată, indusă, impusă cu agresivitate nu are cum să schimbe principiile omului normal. Unde este liberul arbitru? Nimeni nu ar fi comentat dacă astfel de personaje ingrate ar fi apărut rar în câte un film sau serial. În prezent, în majoritatea filmelor și serialelor ni se bagă pe gât această nouă normalitate (anormalitate). Sub așa zisul pretext că toți trebuie să fim empatici cu comunitatea gay, în realitate oamenii vor deveni și mai ostili și mai homofobi. Dragoste cu sila nu se face. Eu nu am nimic de împărțit cu acești oameni, dar atunci când familia mea are de suferit din cauza lor, atunci am tot dreptul să mă revolt. Mulți spun că românii sunt incapabili să… citeşte
18 14
jhivago pe 03 Februarie 2023 20:15
Chiar nu mai putem vedea vreun film sau serial, fără gay? Deja sunt scârbit de toată agenda asta. Primele două episoade au fost acceptabile, dar după gunoiul din episodul 3,îmi vine să renunț la serialul ăsta...
17 8
user-5a6df7d63383e pe 05 Februarie 2023 22:33
Felicitări gay-lor cate au mai stricat un serial.Oare in acest puliticaly co'iect,totul trebuie să fie cu bulangii,negri și arabițoi?Filmele de genul ăsta mă fac să regret că Hitler nu a avut urmași. Nota 7 am dat-o după primele 2 episoade.Dupa al 3-lea imi pare rau ca nu existā nota -2.
Da-v-aș Furadan de ziua voastră!

17 11
RusOvidiu pe 03 Februarie 2023 04:19
Bleah.
Ma opresc la episodul 3 după scena în care 2 bărbați se sărută cu pasiune. Câtă greață. Să-și bage propaganda asta lgbtq whatever cu care parazitează mai toate filmele din ziua de azi neo-marxiștii ăștia undeva. Păcat că nu am opțiunea sa dau sub nota 1.
16 12
user-5aea12f3ea16e pe 09 Februarie 2023 21:31
Până la episodul 3 am urmărit, când am văzut că și aici se promovează mizeria aia m-am oprit, nota 1. Sper să vadă și HBO că români nu tolerează propaganda infectă a globaliștilor .
14 5
viki199- pe 01 Februarie 2023 23:54
NU E SERIALUL ANULUI 2023
Un serial cu potențial imens și așteptări mari pe care din păcate nu-l atinge. Per total serialul poate fi considerat bun ( nota 6-7) datorita și bugetului.
Încă de la început alegerea lui Ellie a fost discutabilă, mulți cosiderand că actrița Bella Ramsey este o alegere gresită pentru acest rol.
Din păcate aceste păreri premature s-au adeverit deoarece pe întreaga perioada a primului sezon Bella nu reușește sa se ridice la înălțimea rolului . ( singura emoție pe care reușește să o amplifice este violența dar ii creează lui Ellie o imagine gresită de sălbatică)

Primele episoade sunt ok și urmează ideea principală a jocului ( ceea în care Ellie parcurge un drum periculos cu ajutorul lui Joel dar care are un scop nobil ).

Episodul 3 are o idee principală aparte, diferită și extrem de agresivă. Poate credeți că… citeşte

14 9
makomomo pe 2 februarie 2023 22:48
Excelent spus, jocul exprima dragostea parinteasca dintre Joel si Ellie iar hbo vine cu dragostea dintre 2 barbati barbosi,batrani...wow,mai zi ceva. Super comentariul, ai scris genial, mi-a placut si faza cu aspectul fetei lui Bella, genial spus. Eu am dat cancel totusi....
emanuelsj pe 31 Ianuarie 2023 21:09
Începutul bun, episodul trei irosit pe ideologie
Am urmărit cu interes primele două episoade și am fost printre cei care au considerat serialul un succes, dar episodul trei a fost o dezamăgire totală.Lăsând la o parte valoarea artistică zero a acestei paranteze narative, care nu are legătură cu jocul, episodul acesta mi-a amintit cum înainte de Revoluție producțiile care ajungeau pe marile ecrane trebuiau să treacă prin filtrul cenzurii, scenariul și actorii trebuind să facă anumite afirmații, care susțineau politica regimului. Iar dacă astăzi producțiile cinematografice urmează același parcurs, declamând „ceea ce trebuie” și făcând apologia vreunei ideologii sau a alteia, acest lucru face din ceea ce trăim noi azi un alt fel de dictatură? Una împachetată frumos, în ambalajul tentant al unei libertăți de șantaj în care tu primești confortul dar îmi dai la schimb principiile, morala, valorile… citeşte
14 10
makomomo pe 24 Ianuarie 2023 00:37
Alegere gresita
Serialul e distrus de actrita ramsey, o fatuca fara talent,urata si acida, una care le stie pe toate, aroganta si repet...urata rau, cu ochii aia despartiti si fata umflata, arata ca un alien bolnav si desfigurat...Pt cei care nu stiti jocul cautati pe net Ellie din Last of us si comparati figurile...
Am privit cu greu secventele cu ramsey, nu are nicio treaba cu Ellie, din joc.Este incredibil cum si de ce au ales actrita asta pocita sa joace personajul Ellie.
Oricum, dupa primul episod nu poti spune multe, a fost plictisitor si lent,lungit aiurea.
Nu cred ca voi mai urmari restul episoadelor, stim toti cei care am jucat jocul ce se intampla asa ca...regret enorm alegerea lui ramsey , daca ar fi fost o alta fata mai draguta si care sa semene cu Ellie din joc era altceva.

CONTINUARE(dupa vizionarea ep.3) - chiar ca de data asta ma opresc din vizionat.
citeşte

13 14
cristian_zalo pe 26 ianuarie 2023 21:10
Absolut de acord !! Fetita e chiar respingatoare , antipatica , o acritura .. cea mai neinspirata alegere a producatorilor
viki199- pe 2 februarie 2023 23:57
Corect, vrei să vezi un hardcore cu masculi alfa, sunt siteuri speciale pentru astfel de conținut. DAR NU ASTA E POVESTEA JOCULUI THE LAST OF US ! In centrul jocului era Ellie, NU DOI GĂUZARII !
MihaiMihaiMihaiMihai pe 09 Februarie 2023 13:43
Episodul 3 - genial
Nu inteleg cum asa de multi taranoi, care folosesc cuvinte de genul 'neo-marxiști', si care nu stiu ce inseamna pot comenta la acest serial. Complementeaza superb jocul, povestea de acolo aratand clar urmarile vietii lui Bill, el avand o viata mult mai plina de fericire in serial, si fiind de fapt persoana care incepe povestea dintre Ellie si Joel.
8 9
FilmFil pe 03 Martie 2023 11:19
tot mai slab
După 7 episoade serialul începe să piardă serios din altitudine, prea puțin despre ciuperci și supraviețuire și prea mult despre gay, în rest tot mai banal....
7 0
Lfc4ever pe 1 aprilie 2023 02:37
Ma bucur ca m-am oprit la episodul 3. Jocul ramane legenda.
ShadowBoy20 pe 18 Februarie 2023 18:33
Vizual e ok, doar de Pedro imi place dar am renunat pe la ep 5 ca nu pot sa ma uit doar pentru un actor. Dupa ce ca Ellie e pocita, mai faci un episod intreg despre 2 barbati care se iubesc, trec peste dar nu pot sa trec peste daca serialul e slab, si e slab.
5 2
fritz_vali pe 19 februarie 2023 23:39
Asta e... fiecare cu gusturile lui. In afara de episodul 3 restul serialului mi sa parut de nota 8. Acum... din cauza unui episod e chiar aiurea rau sa renunti la serie.
user-619e910235556 pe 12 Februarie 2023 23:23
Ce ai făcut bobiță ? Primele 2 episoade bune .La episodul 3 o dădură cu poponari . Au inceput sa promoveze masiv prin seriale.Niște hahalere. Am renunțat la serial .Nota zero
4 1
fritz_vali pe 19 februarie 2023 23:43
Sari peste episodul 3. Celelalte chiar sunt bune.

Spune-ţi părerea despre The Last of Us

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Last of Us
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells