Measure of Revenge

(2022)

Măsura răzbunării

Poster Measure of Revenge Poster Measure of Revenge

Sinopsis Measure of Revenge

Mai mult

Faimoasa actriță de pe Broadway Lillian Cooper (Melissa Leo, câștigătoare a premiului Oscar) își face ultima apariție pe scenă, când fiul ei, Curtis (Jake Weary), un muzician popular, e găsit mort. Când moartea lui e etichetată ca supradoză accidentală, Lillian începe propria anchetă. Aflată în căutarea răspunsurile, ea leagă o alianță neașteptată cu fosta traficantă de droguri a fiului ei, Taz (Bella Thorne). Acest lucru pune în mișcare un război sângeros, inspirat…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 3.8
Vezi pe Hbo Max

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
CriticFilmVest pe 16 Februarie 2024 09:41
Scenariu: O dramă Un trileeer... Un drogat vedetă, moare accidental în urma unei doze nepotrivite. Mama se răzbună pe furnizori. Pe cine să ne răzbunăm cănd fumăm, bem mâncăm, mergem cu viteză???, pe
vânzători ?????
Mesajul poate fi totuşi unul abordat tot mai des: puterea uriaşă a omului suferid de trauma pierderii unui drag apropiat, care să-i determine pe alți oameni să nu mai facă rău.
Deci atenție vânźăaăaători de țigări, de țuică, de băuturăăă, voi barmaniii, sau de maşini, că va veniiii ziua dreptățțiii.....!!!! Am uitat de pizzaaa, sau fast fooooddd etc.
Regie slabă, interpretare OK. Feminist.
L-am văzut tot. Nu vă va plictisi dacă acceptați subiectul. Totuşi citiți o carte.... pe hârtie (nu strică f tare ochii în contrast cu ecranul).

0 0
elianna pe 13 Septembrie 2022 12:24
Pierdere de timp
Foarte slab, si ca subiect, si ca regie, si ca jocul actorilor. Un film mult mai reusit in care un parinte ia legea in miini si razbuna moartea fiului este Kraftidioten (2014).
0 0

Spune-ţi părerea despre Measure of Revenge

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells