Maltese - Il Romanzo del Commissario

(2017) - Serial TV

Il Commissario Maltese 

Poster Maltese - Il Romanzo del Commissario Postere Maltese - Il Romanzo del Commissario

Sinopsis Maltese - Il Romanzo del Commissario

Mai mult

Dario Maltese, fugit din Sicilia cu mulți ani în urma, este comisar de poliție la narcotice, in Roma anilor '70. El decide să se întoarcă la Trapani, orașul său natal, pentru a participa la nunta lui Gianni, cel mai bun prieten și coleg. Din păcate, nu va participa niciodată la ceremonie, deoarece prietenul său este ucis în fața lui. Dario cere să fie transferat în Sicilia pentru a investiga moartea prietenului său. Devenit comisar șef al poliției din Trapani, este convins că…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: blacksea_rider
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.6
Kim Rossi Stuart Kim Rossi Stuart  Commissario Dario Maltese Francesco Scianna Francesco Scianna  Mauro Licata (4 episodes, 2017) Antonio Milo Antonio Milo  Saverio Mandara / ... (4 episodes, 2017)
Paolo Ricca Paolo Ricca 8 episodes, 2017 Marco Leonardi Marco Leonardi  U Normanno / ... (4 episodes, 2017) Valeria Solarino Valeria Solarino  Giulia Melendez (4 episodes, 2017)
Rike Schmid Rike Schmid  Elisa Ripstein (4 episodes, 2017) Michele Melega Michele Melega 2 episodes, 2017 Roberto Nobile Roberto Nobile  Questore Aldo Saura / ... (4 episodes, 2017)
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
blacksea_rider pe 24 Martie 2019 13:09
In Italia au fost 4 episoade in season 1(de aceea actorii apar in casting cu 4 episoade),care au fost impartite in doua la noi si astfel apar 8 episoade.Oricum Season 2 este incert,Kim Rossi spunea :" Înțeleg că există o componentă comercială importantă care nu ar trebui să fie omisa, dar dacă nu este susținută de o pasiune enormă,atunci nu este o urgență și o necesitate in ceea ce vreau să fac în viață ".
0 0

Spune-ţi părerea despre Maltese - Il Romanzo del Commissario

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells