L'homme qui aimait les femmes

(1977)

Afemeiatul

Poster L'homme qui aimait les femmes Poster L'homme qui aimait les femmes

Sinopsis L'homme qui aimait les femmes

La înmormântarea lui Bertrand Morane asistă numai femei. Sunt iubitele fostului inginer, mort la numai 40 de ani, un veșnic îndrăgostit de femei, dar mai ales de ideea de femeie. O pasiune rezumată astfel în romanul autobiografic pe care eroul îl lasă în urma lui: „Picioarele femeilor sunt niște compasuri care măsoară Pământul în lung și în lat, dăruindu-i echilibru și armonie”.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
O nominalizare Berlin
Vezi toate premiile
Charles Denner Charles Denner Bertrand Morane Brigitte Fossey Brigitte Fossey Genevieve Bigey François Truffaut François Truffaut Man at Funeral
Leslie Caron Leslie Caron Vera Nathalie Baye Nathalie Baye Martine Desdoits Nelly Borgeaud Nelly Borgeaud Delphine Grezel
Geneviève Fontanel Geneviève Fontanel Helene Suzanne Schiffman Suzanne Schiffman Woman with the baby by Madame Duteil Roger Leenhardt Roger Leenhardt Mr. Betany, Directeur des Editions
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • The Man Who Loved Women

Produs de

Les Films du Carrosse

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

20th Century Fox Home Entertainment

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Marginal pe 21 Iulie 2012 00:15
Categoric merita vazut!
Un film sensibil, natural, capabil sa ridice semne de intrebare ref. iubire, sex, raporturi intre barbati si femei, viata.
3 3
BaetuAndrei pe 21 Februarie 2011 11:03
La înmormântarea lui Bertrand Morane asistă numai femei. Sunt iubitele fostului inginer, mort la numai 40 de ani, un veşnic îndrăgostit de femei, dar mai ales de ideea de femeie. O pasiune rezumată astfel în romanul autobiografic pe care eroul îl lasă în urma lui: „Picioarele femeilor sunt nişte compasuri care măsoară Pământul în lung şi în lat, dăruindu-i echilibru şi armonie".
3 3
Vegetarian pe 14 Noiembrie 2012 13:54
Este un film potrivit si pt lista : Categoria 50 - 60 de ani = filme cu actori in rol principal intre 50 - 60 de ani = inginer aerodinamica !? , burlac , situatie materiala buna , pasionat de femei = Charles Denner la 51 de ani .

. . . Preacurvia kiar si cu persoane bine situate , are si dezavantaje : boli venerice - blenoragie in filmul asta . Si Mihai Eminescu a fost scriitor ca si personajul din filmul asta , dar a murit datorita complicatiilor bolilor venerice ..

In rest , regia François Truffaut . Cu François Truffaut ... Clint Eastwood mai facea dublu rol in anii 60 .

1 3
CANTALUP pe 23 noiembrie 2012 01:53
Cea mai buna razbunare împotriva tuturor dusmanilor este un succes deplin .
lili22 pe 14 Noiembrie 2012 06:15
ma intreb de ce a distribuit acest actor
Se vorbea acum multi ani despre geniul lui Truffaut, vazind aseara un film facut de el vad ca nu rezista la trecerea anilor.
1 7
MrJuVe pe 21 ianuarie 2014 01:07
Cred că eşti puţin cam dură, cu toate că nici mie nu mi s-a părut o alegere inspirată distribuirea lui Denner. Legat de geniul lui Truffaut, sigur, filmul în cauză nu e cea mai bună realizare a lui, dar e mai mult decât acceptabil.

Spune-ţi părerea despre L'homme qui aimait les femmes

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu L'homme qui aimait les femmes
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells