L'homme fidèle

(2019)

Un om fidel

Poster L'homme fidèle Postere L'homme fidèle

Sinopsis L'homme fidèle

Mai mult
A Faithful Man

Iubirea a doi tineri este pusă la încercare atunci când ea îl părăsește pe el pentru cel mai bun prieten al acestuia. Lucrurile devin și mai complicate atunci când tânăra revine la fostul iubit când actualul partener decedează.

Cu o distribuție atrăgătoare, compusă din Laetitia Casta și Lily-Rose Melody Depp, ce îl flanchează pe Louis Garrel, filmul prezintă o poveste de dragoste cu despărțiri și încercate împăcări. Un triunghi amoros, o crimă, femei frumoase sunt ingredientele acestui…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Se difuzează la TV.
Film Now
Marţi, 30 Apr 01:15
Film Now HD
Marţi, 30 Apr 01:15

Caseta tehnică

AKA

  • A Faithful Man

Produs de

Why Not Productions

Distribuitorul international

Kino Lorber

Distribuit in Romania de

Independența Film

Țara

Franta

Box office L'homme fidèle

Weekend premieră (16.09.2019)
  • Loc 14
  • Spectatori 3.303
  • Încasări (RON) 26.405,00
Total
  • Spectatori 3.866
  • Încasări (RON) 35.838,00
  • Încasări (USD) 8.321,55

Părerea criticului

Gloria pe 24 Septembrie 2019 13:05
Triunghiul amoros
Comedia romantică Un om fidel/L’homme fidèle, regizată de Louis Garrel, cunoscut pentru rolurile din The Dreamers şi Le redoutable, ruleză în cinematografele româneşti din 20 septembrie, distribuit de Independența Film.

Cel de-al doilea lungmetraj din cariera regizorală a starului francez Louis Garrel, protagonistul filmului, alături de celebra sa soție Laetitia Casta și tânăra actriță Lily Rose-Depp, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, are în prim plan un triunghi amoros pasional și confuz, în care două femei concurează pentru dragostea aceluiași bărbat. Plin de umor și întorsături neașteptate de situații, povestea ne plimbă printr-un Paris pitoresc, în care iubirea nu este ceea ce pare.

L'homme fidèle reiterează o temă de care este interesat Louis Garrel, și cinematografia franceză în genere, anume triunghiul… citeşte

0 1
IoanaMunteanu pe 18 ianuarie 2024 00:39
„Sexist”? Nu mai gîndiți în șabloanele la modă! De unde pînă unde? E vorba despre disprețul față de femei aici? Nici gînd. Toate cele trei personaje sînt vulnerabile și cinice la un moment dat, dar toate sînt privite cu simpatie și îngăduință în final.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 19 Mai 2021 11:04
Ce film simpatic si ce distributie bine gandita.Chiar daca pe multi conservatori ii va oripila ideea triunghiului amoros.
2 0
Dragos.87 pe 09 Noiembrie 2023 23:03
Un film francez, actorii și-au făcut treaba foarte bine iar povestea chiar a reușit să mă convingă..ce nu m-a convins, au fost dialogurile, nefiind credibile, însă atmosfera a fost una bună, nici nu s-a pus prea mare accent la capitolul dramatism..Merită vizionat!
0 0

Spune-ţi părerea despre L'homme fidèle

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu L'homme fidèle
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells