La novia

(2015)

Mireasa

Poster La novia Postere La novia

Sinopsis La novia

Mai mult

Bazat pe piesa "Blood Wedding", de Federico Garcia Lorca, filmul "Mireasa" are loc în Spania în anii '20-'30 și spune povestea unei familii multiple, cu o dușmănie de generații care este pe cale să fie încheiată printr-o căsătorie între cele două familii. Dar soarta și moartea au alte planuri de vreme ce fata este îndrăgostită de alt bărbat. În seara petrecerii de după nuntă, mireasa nu se poate abține și ea și iubitul ei fug călare lăsând mirele în urmă, îndurerat și furios. Cei doi iubiți care sunt…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

AKA

  • Az ara
  • The Bride

Tip Ecran

normal

Țara

Spania, Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 18 Decembrie 2021 23:12
Filmul reprezinta ecranizarea piesei lui Federico Garcia Lorca, cunoscuta si la noi din adaptarea pentru televiziune cu titlul Nunta insangerata,Ce e de retinut la acest film.Coloana sonora impresionanta scrisa de Shigeru Umebayashi, autorul muzicii din In the Mood for Love si A Single Man,Filmul a fost turnat in Turcia, in Cappadocia dupa cum arata peisajul.
0 0
Sandro_botticelli pe 09 Iunie 2018 22:55
O iubire imposibila
Un fel de Romeo si Jiulieta sau Maitreyi.
Am tot vazut asemea iubiri imposibile si la case mai mari. In rest:lacrimi de iubire, suferinta,cearta intre socrii etc.
Interesant mi se pare fundalul melodic al filmului cu acorduri de chitara flamenco, care exprima spiritul Andaluziei(S Spania).

0 1

Spune-ţi părerea despre La novia

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells