La catedral del mar

(2018) - Serial TV

La catedral del mar 

Poster La catedral del mar Poster La catedral del mar

Sinopsis La catedral del mar

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5
Vezi pe Netflix
Julian Armaya Julian Armaya 8 episodes, 2018 Michelle Jenner Michelle Jenner 8 episodes, 2018 Andrea Duro Andrea Duro Aledis
Tristán Ulloa Tristán Ulloa Padre Albert Nora Navas Nora Navas Guiamona Silvia Abascal Silvia Abascal Elionor
Sergio Peris-Mencheta Sergio Peris-Mencheta 2 episodes, 2018 Aitor Luna Aitor Luna 8 episodes, 2018 Nathalie Poza Nathalie Poza Francesca
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
the_reason pe 04 Martie 2024 20:04
Mi-a placut si mie mult aceasta miniserie.

Pe netflix este si o continuare : https://www.cinemagia.ro/filme/los-herederos-de-la-tierra-3222831/ personal mi-a placut mai putin dar merita vazuta, deoarece prezinta deznodamantul familiei lui Arnau Estanyol

0 0
MariusCiprian87 pe 04 Noiembrie 2023 12:14
Multe se pot spune despre ceea ce ne este dat să înțelegem din acest serial, sunt mesaje simbol, cadre simbol, care nu s-au schimbat niciodată, indiferent de vremuri, de generații, religii, obiceiuri, tradiții, neamuri și granițe...doar vremurile se schimbă:
Despre tatăl lui Arnau, rădăcina, despre Arnau și despre oameni ca ei putem spune doar atât "Este o însușire regească să faci bine și să rămâi surd la insulte"
"Ia-ți o femeie demnă, care te iubește si care ar face Orice pentru tine, cumpără-ți o palmă de pământ! De atunci începe fericirea."
și "Păzește-te a doua zi după succes! Mulți sunt cei care vor veni langa tine atunci, să adune roadele și toți vor dispărea când vei fii la pământ, pentru că în cele mai grele momente de cumpănă ale vieții tale, cei care te vor ajuta și vor sări pentru tine, vor fii cei cu… citeşte

0 0
ornitoring pe 25 Ianuarie 2021 23:52
O mini serie foarte buna decor peisaj poveste, o serie excelenta unde arata timpurile evuluo mediu din spania, unde inchizita si multe nedreptati arata adevarata cruzime a acelor vremuri eu i am dat 10 deoarce pot spune ca e o capodopera actorii joaca impecabil si scenariu decorul 10
0 0
wannafly pe 11 August 2020 19:32
Un film f bun, deși f dur. Caracterele de Oameni întra în contradicție cu monștrii fără suflet, care parca nu mai au nimic bun în ei. M am uitat în ciuda scenelor violente, pentru ca intrezaream tot timpul o lumina, nădejdea credinței l a ajutat sa răzbată pe cel care a suferit atât... Și ce viata a avut! Prea multa suferinta, prea multa cruzime atunci, poate și acum. Nu știu cum ne răbda Dumnezeu.
0 0
user-5ea8581fd145a pe 28 Aprilie 2020 19:33
In primul rand, sunt incantat de aceasta miniserie spaniola. M-a cucerit de la primul episod si nu m-am mai putut dezlipi de el, l-am vazut intr-o zi. Din cate am inteles este o reflectare fidela a cartii lui Ildefonso Falcones. Miniseria transmite foarte bine duritatea acelor vremuri, clasele sociale, accentul pe ridicarea bisericilor. Un serial spaniol care tratează o perioada istorica dura (inchizitia), foarte reusit si realist, bine pus la punct si cu actori foarte buni. I-am acordat nota 10.
0 0
preda_nicu pe 25 Aprilie 2020 10:53
Este un film foarte bun. L-am votat ca fiind o capodopera. Nu vreau sa comentez va las sa urmariti acest film si sunt convins ca ati dori sa-l revedeti. Istorie. Drama. Tragedie. Iubire. Filmul are detoate pentru toti. Un film foarte bun si frumos.
0 0
gabriel77 pe 27 Ianuarie 2019 22:11
Un film reușit, genul meu. Redă foarte bine istoria acelor vremuri.
0 0
Manusa pe 26 Decembrie 2018 17:16
Mai rar asemenea miniserie, una foarte, foarte buna, cu o poveste foarte buna, actori foarte buni. O miniserie care trebuie vazuta neaparat, merita!
0 0
blackmore pe 20 Decembrie 2018 00:39
O minserie spaniola foarte buna despre a 2-a mare plaga a omenirii: inchizitia , prima fiind D.N.A.-ul iar a treia gestapoul.Daca nu as trai in Republica Procurorilor Romania nu as fi rezistat sa ma uit la atatea nedreptati , fara sa arunc televizorul pe geam.Noroc ca cei de # rezist nu au neuroni sa vada si sa inteleaga astfel de filme , altfel ar fi avut orgasme multiple vazand acest film.
0 4
marius2000pop pe 14 ianuarie 2019 22:07
daca ai trecut de la filme cu bataie la asemenea filme inseamna ca mai ai cave neuroni. Ai grija de ei !
Gebeleizis pe 12 mai 2019 06:11
Blackmore, cat de cretin pot sa fii! Inca un consumator Antena 3 si votant PSD. #greață

Spune-ţi părerea despre La catedral del mar

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells