Articole La bani, la cap, la oase

(2010)

La bani, la cap, la oase

Sinopsis

Comic, sexy, alert și surprinzător, filmul La bani, la cap, la oase este o comedie polițistă în care doi recuperatori, unul român și celălalt basarabean, sunt implicați fără voie în jefuirea unei mașini bancare.

Fără a ști una de cealaltă, mai multe persoane plănuiesc concomitent acest jaf: un rus, traficant de arme ascuns sub identitatea unui om de afaceri, un albanez, capul unei rețele care se ocupă de droguri, o tânără funcționară bancară ce caută un mod deștept pentru a-și plăti datoriile și, peste toți, o mare escroacă ce trage sforile din ascunzătoarea pe care și-a creat-o într-o mănăstire.

Prea de treabă pentru meseria pe care o practică, "Harpon" și "Baptistu" sunt folosiți de fiecare din jefuitori până în momentul când se deșteaptă și hotărăsc să "recupereze" banii băncii chiar în folosul lor. Pentru a reuși, sunt nevoiți să bată palma cu unul dintre concurenți: îndrăzneața și atrăgătoarea funcționară bancară. În final, în cu totul alt mod decât au plănuit, fata și cei doi bărbați dau lovitura și lasă să se înțeleagă că, pe viitor, vor forma un trio redutabil.

Personajele sunt colorate si dinamice, de la masculi feroce, la banditi cu suflet, tantalai simpatici si escroace super sexy. Umorul debordant al replicilor si al situatiilor e insotit de surpriza si absurdul pe care intriga le propune, iar tonul relatarii este zeflemist", se arata in comunicatul de prezentare al filmului.

Din distributie fac parte Ovidiu Niculescu, Zane Jarcu si Gratiela Teoharie, regia apartinand lui Cristian Comega. Pelicula "La bani, la cap, la oase" face parte din portofoliul Domino Film, alaturi de productiile "Restul e tacere" , "Filantropica" sau "Asfalt Tango".

Despre personaje
jinglebells